Een geschikte coach vinden? Hieronder vind je de coaches uit het Coaching Nederland netwerk. In de linkerkolom kun je de zoekresultaten filteren op naam, discipline, specialisme, werkgebied en kwalificatie of een combinatie van deze. Kom je er toch niet helemaal uit, dan helpen wij je graag de meest geschikte coach voor je te vinden. Stuur ons dan een verzoek via de contactpagina. Uiteraard is ons advies gratis en geheel vrijblijvend!

Filteren

  • Filters wissen
72 resultaten
8.28

Mijn unieke talent is het ontdekken waar mensen zichzelf voorbij lopen, ik help hen de waan van de dag te doorbreken zodat zij kunnen doen wat er echt toe doet. Ook ben ik ook ervaringsdeskundige.

running cnl = 1 - licensee - 1
0

Ik ben een positief ingesteld persoon en maak verbinding. Ik ben in staat de behoeften en wensen van de ander boven tafel te krijgen. Dit kan ik op een heldere, zachte en resultaatgerichte manier.

running cnl = 1 - licensee - 1
0

Mijn missie is om mensen in beweging te brengen door bewustmaking van eigen gedragspatronen. Hierdoor wordt meer zelfinzicht en bewustzijn ontwikkeld waardoor persoonlijke doelstelling gehaald wordt.

running cnl = 1 - licensee - 1
8.37

‘Praktisch en toepasbaar’ is de ondersteuning die zij bied. Sietske werkt graag met inzichten en vaardigheden die meteen toepasbaar zijn in de praktijk van alledag.

running cnl = 1 - licensee - 1
8.68

Ontdek je persoonlijke kracht en benut je unieke kwaliteiten. Leef je waarden, ervaar keuzevrijheid en meer rust. Verbeter zo de relatie met jezelf en verstevig die met anderen. Wat gelukkiger maakt.

running cnl = 1 - licensee - 1
10

Ieder individu heeft een unieke bijdrage. Als coach richt ik mij metname op bewustwording van iemands specifieke krachten en talenten en hoe deze zich vertalen naar het (werk)leven.

running cnl = 1 - licensee - 1
8.92

Ik geloof dat je tot inspirerende resultaten komt zodra je echt durft te luisteren naar wat er diep van binnen leeft.

running cnl = 1 - licensee - 1
8.86

Mensen met heel verschillende coachvragen komen snel en effectief bij
de kern van hun vraag, waardoor heldere keuzes en oplossingen mogelijk worden.

running cnl = 1 - licensee - 1
8.91

Ik geloof dat je op je best bent als je het leven leeft zoals je dat het liefst wil. Maar in de dagelijkse hectiek denderen we vaak maar door en schiet dit er bij veel professionals vaak bij-in.

running cnl = 1 - licensee - 1
8.84

Ze is uw partner voor het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap en effectieve en succesvolle bedrijfsculturen, waar naast winstgevende groei ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

running cnl = 1 - business - 1
8.51

Ik zie training en coaching als een vorm van begeleiding die erop gericht is jou of jouw team in positieve zin andere inzichten mee te geven.

free_of_charge cnl = 1 - business - 1
8.55

Alex is een all-round coach met een hoog 'no nonsense' gehalte. Daar waar organisaties, teams en individuen meer 'moeiteloos' willen functioneren om tot de gewenste resultaten te komen is hij uw man.

free_of_charge cnl = 1 - business - 1
8.66

Je krijgt inzicht & praktische tools in 't omgaan met ineffectieve patronen, stress, werkdruk, burn-out, reïntegratie, rouw, loopbaan, eigenwaarde, zelfliefde, relaties, zingeving in jou ont-wikkeling

running cnl = 1 - licensee - 1
8.77

Als coach ben ik open, enthousiast, energiek en vol humor. Ik ben doortastend, ga gelijk naar de kern en spiegel liefdevol datgene wat je niet langer dient om te komen waar je wilt zijn.

running cnl = 1 - licensee - 1
0

Ik ben Erica Gasseling, ooit begonnen als ok-assistent en vanuit nieuwsgeirigheid heb ik een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt die me nu in staat stelt om anderen op hun identiteit te ontwikkelen.

subscription_cancelled cnl = - licensee - 1

Op zoek naar inzicht in jezelf? Zijn plezier en geluk privé en zakelijk woorden waarin jij jezelf herkent? Of kan je hulp gebruiken in de zoektocht in balans en ontwikkeling? Graag help ik je verder

subscription_cancelled cnl = - licensee - 1
10

Wanneer je als persoon of organisatie in oprechte verbinding bent met je zelf, je omgeving en met datgene wat je doet, kun je de beste (strategische) keuzes kunt maken, in welke situatie dan ook.

subscription_cancelled cnl = - business - 1
9.5

Mijn doel is om jou een moment van pauze in het leven te geven, zodat jij leert toekomstkeuzes te maken die bij jouw talent passen en jij (weer) met plezier – én vitaler – werkt, studeert, en leeft.

running cnl = - licensee - 1
0

Als (systemisch) coach en dieptetherapeut help ik mensen die op zoek zijn naar een essentiële verandering in hun werk of leven. Ik breng je naar de kern van waar het voor jou echt om draait.

free_of_charge cnl = - licensee - 1
8.34

Nieuwsgierig zijn naar jezelf is de eerste en belangrijkste stap in jouw ontwikkeling. Van waaruit maak jij je keuzes? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Wat vertelt jouw lichaam je?

charged_back cnl = - licensee - 1
8.94

Jouw eigen talent in woorden vatten en in jouw waarden. Om te weten (of weer weten) waar jij 's ochtends je bed voor uitkomt, dat is de basis van ieder traject. Het is de kapstok van Choose to Shine.

running cnl = - licensee - 1
0

Mijn drive als ik met een team of persoon aan de slag ga is het vergroten van de zelfredzaamheid en het zelf herstellend vermogen met een inspirerend en blijvend resultaat tot gevolg.

subscription_cancelled cnl = - licensee - 1
8.36

Ik merk dat steeds meer mensen op zoek zijn naar meer zichzelf zijn, meer ontspanning willen ervaren in hun d(werk)leven. Ik draag daar graag aan bij. Mijn kracht ligt in het uitdagen

subscription_cancelled cnl = - licensee - 1
0

In mijn rol onderhoud en ontwikkel ik de klantrelaties en initieer ik nieuwe relaties. Daarnaast faciliteer en motiveer ik coaches om opdrachtgevers voor zich te winnen en coachbehoefte te signaleren.

free_of_charge cnl = - business - 1
Specialisme(s):
Werkgebieden:

Het is mijn levensdoel om zoveel mogelijk mensen, teams en organisaties praktijkgericht te begeleiden in de weg naar de gewenste verandering.

running cnl = - licensee - 1

Mijn naam is Saskia de Badts. Mijn passie is: helpen van vrouwen boven de 50 hun ideale gewicht te bereiken en behouden, stressvrij te leven, zich energiek te voelen en balans te hebben in hun leven.

running cnl = - expert - 2
Specialisme(s):
Werkgebieden:
Toon meer coaches

Van de coaches zonder logo zijn de kwalificaties (nog) niet door Coaching Nederland getoetst.