Coach ‘Ingrid Depyper’ aan het woord

Ik geloof dat je op je best bent als je het leven leeft zoals je dat het liefst wil. Maar in de dagelijkse hectiek denderen we vaak maar door en schiet dit er bij veel professionals vaak bij-in.

Het is mijn missie om ambitieuze professionals te leren hoe je groeit naar een lichter, beter passend en fijner leven. Zit je in een veeleisende periode of word je geconfronteerd met een grote verandering of ingrijpend verlies (bv. een scheiding, ziekte, overlijden)?Dan help ik je letterlijk even stil te staan in deze hectiek. Er ontstaat ruimte voor een heldere blik op jezelf, je werk en je leven en je ontdekt hoe je stapsgewijs en concreet je leven en werk zo inricht dat het echt goed voelt.

Coach methode

Elk coachingtraject is persoonlijk en op maat. Afhankelijk van je coach-vraag begeleid ik je aan de hand van een breed scala aan coachingmethodes die ik naar behoefte inzet. Denk o.a. aan RET (Rationeel Emotionele Therapie), ACT (Acceptance & Commitment Therapy), Mindfulness coaching, stress management en burn-out coaching (CSR methode), loopbaancoaching, systemisch coachen, time-management skills en inzichten uit de positieve psychologie. Elk traject eindigt met een resultaatmeting.

Coach achtergrond

Sinds 1998 heb ik onder andere als leidinggevende in het HBO, docent/trainer, (studenten)coach, bedrijfsjurist en advocaat met veel verschillende professionals samengewerkt. Ook heb ik een goed gevoel ontwikkeld voor de diverse organisatiebelangen in zowel profit als non-profit organisaties. Sinds 2006 ben ik me in mijn werk met name gaan richten op de ontwikkeling van mensen en heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, training, didactiek en leidinggeven. Verder ben ik ook ervaringsdeskundige in diverse verlieservaringen.

In mijn coachingtrajecten ontstaat ruimte voor een heldere blik op jezelf, je werk en je leven. Ook leer ik je je meer te verbinden met je lichaam, je kwaliteiten en kijken we naar je manier van denken en voelen. Dit zorgt ervoor dat je meer ontspanning functioneert en jouw persoonlijke talenten en kracht beter weet in te zetten. Hierdoor ga je van 'moeten' naar 'kunnen en willen' en heb je ook in veeleisende tijden meer rust, focus en energie. Lichter leven gaat dan bijna als vanzelf.

Mijn klanten waarderen mijn vermogen om snel te doorgronden wat hen tegenhoudt in hun ontwikkeling, mijn pragmatische no-nonsense stijl en hoe ik ze leer adequaat belemmeringen en valkuilen om te buigen in kansen, om te gaan met o.a. innerlijke conflicten, onzekerheden, perfectionisme of over-verantwoordelijkheid.

Stuur Ingrid een bericht