Coach ‘Dodo van der Straaten’ aan het woord

Ik help je de transformatie door te maken die je nu verlangt. Ik had een niet gelukkige jeugd en wel de beste coaches. Daarom kan ik een transformatie bij jou begeleiden. Ik put uit eigen ervaring.

Ervaren Senior Coach & Trainer voor professionals en leiders. Ontwerper van diverse leiderschaps- en persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Een van de laatste programma's die ik ontwikkeld heb en nu in pilotfase zit, is Lui Leiderschap.

Lui Leiderschap staat voor het leiderschap van de toekomst waarin Leiders hun organisatie & teams leiden vanuit vertrouwen en in verbinding met hun eigen kern. Hierdoor ontstaat ontspanning, gefocust zijn en effectiviteit. Zie mijn website Essentiecoach.nl .

Coach methode

Liefdevol en rigoreus. Puttend uit 20 opleidingen. Westers, oosters, mentaal, lichaamsgericht, gevoel, lichamen van de ziel. Persoonlijk en Systemisch.

Coach achtergrond

Als Bestuurlijk Organisatiekundige adviseerde ik 12 jaar op verschillende ministeries (VROM, Sociale Zaken, Justitie) op het gebied van informatie en organisatie. Ik was 17 jaar in dienst van de Baak als programmamaker, trainer en coach.
Ik ontwierp en begeleidde de leergang Leiderschap, Reflectie en Ontwikkeling en Bezielend Leiderschap. Verder deed ik programma’s voor 50+, zoals het programma investeren in je 2e levenshelft. Ik trainde en begeleidde diverse leiderschapstrajecten, zowel in open programma’s als in in-company. Met name voor leidinggevenden in de publieke sector en de zorg.
Ik ben coach en intervisor voor middel en strategisch management. Ik train in de leergang Coachend Leiderschap. Sinds 1 augustus 2013 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf Essentiecoach en ben als associate verbonden aan de Baak.

2019 Workshops bij Aleiah van der Zant
2019 Jaartraining I Am instituut
2010 E-coaching Europeesch Instituut
2012 Systemisch Intervenieren Hellinger Instituut Groningen
2010 Teamcoaching de Baak en groepscoaching Europeesch Instituut
2009 Insights Discovery en Waardenmanagement
2007 Organisatieopstellingen Hellinger Instituut
2001 Transformatiewerk en Essentiecoaching
2000 – 2007 Andragologie en Bestuurskunde Universiteit van Amsterdam
1992 Team management Leiderschapsprogramma, Communicatiecursus Landmark Education
1978 HBO opleiding lerares Kinderverzorging

Stuur Dodo een bericht