Coach ‘Anne Vink – Van der Schalk’ aan het woord

Ik ben een positief ingesteld persoon en maak verbinding. Ik ben in staat de behoeften en wensen van de ander boven tafel te krijgen. Dit kan ik op een heldere, zachte en resultaatgerichte manier.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven en regelmatig de last van stress en burn-out van dichtbij heb mogen zien, heb ik het roer omgedraaid. Ik wilde niet aan de zijlijn staan, maar mijn hulp op een duurzame manier inzetten.
Ik volg de 4 jarige opleiding tot Psychodynamisch Therapeut, ben trotse eigenaar van Finch Coaching en mag jou begeleiden in een mooi proces van persoonlijke groei.

Coach methode

Ik richt mijn aandacht op een ontspannen kennismaking en tijdens de intake werk ik met jou samen naar de kern van jouw wens en/of probleem zodat je de eerste sessie af kan sluiten met een cadeau. Dit cadeau is jouw doel en om deze te bereiken zal ik passende en professionele methodieken inzetten jou te begeleiden naar het gewenste resultaat.

Coach achtergrond

Voor een uitgebreid en up to date CV/ Profiel kun je terecht op mijn LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/arvanderschalk/

Stuur Anne een bericht