Coach ‘Sari van Poelje’ aan het woord

Sari is 23 jaar directeur geweest in KLM, EMI music, ASML en Shell, en heeft daarnaast sinds 1985 gewerkt als internationaal consultant en opleider vanuit haar bedrijf Intact Academy.

Als coach werk ik met name met senior leiders en professionals die op een kruispunt staan in hun leven en werk. Ze hebben vaak een nieuwe rol gekregen of ze willen meer verdieping en verbreding, of moeten in een multicontext werken.Als team coach help ik nieuwe en bestaande teams een betere structuur, een cooperatieve cultuur en inspirerend leiderschap te ontwikkelen. De teams waar ik mee werk hebben soms last van onderlinge conflicten, of presteren minder dan verwacht.

Coach methode

Ik ben opleider en supervisor in transactionele analyse, heb een Masters in team coaching en supervisie, en vele andere opleidingen gevolgd. Ik gebruik wat werkt voor die klant of situatie.

Coach achtergrond

Drs. Sari van Poelje is een internationaal expert op het gebied van agility and innovation. Ze werkt al meer dan 30 jaar met multinationals en start ups om de innovatie van de organisatie in hetzelfde tempo te laten verlopen als de innovatie van de producten en processen.

Sari is 23 jaar directeur geweest in KLM, EMI music, ASML en Shell, en heeft daarnaast sinds 1985 gewerkt als internationaal consultant en opleider. Ze heeft veel gepubliceerd over haar werk in talent development, performance management en leaderschapsontwikkeling.

Naast haar internationale consultancy werk vanuit TeamAgility.com, is zij directeur van Intact Academy. Intact Academy geeft zes geaccrediteerde opleidingen voor coaches en consultants, van beginnend professional tot supervisor. De programma’s worden gegeven in Nederland, België, Frankrijk, Italië en Zweden, en hebben inmiddels al 1600 alumni.

Daarnaast heeft Sari veel gepubliceerd over (team) coaching, leiderschap en innovatie.

Stuur Sari een bericht