Coach ‘Elles Bouwer’ aan het woord

Mijn kracht is mensen te laten ontdekken wat zij echt willen, ze te ondersteunen én uit te dagen om zelf in beweging te komen.

Mijn aanpak ligt in mensen te inspireren en nieuwsgierig te laten worden naar wat hieruit ontstaat

Coach methode

Klanten typeren mijn aanpak als energiek, resultaatgericht, praktisch en verrassend eenvoudig. Mijn aanpak is op maat en persoonlijk, waarin de klant zelf het belangrijkste instrument is en ik gebruik kan maken van een diversiteit aan methodieken en instrumenten om te ondersteunen.

Coach achtergrond

Ik ben Elles Bouwer, geboren en getogen in Rotterdam, alwaar ik mijn gezin, topsport en werk met elkaar verenig en geniet van de dynamiek die dit met zich meebrengt. Niet voor niets is ‘Let’s EmBouwer!, gebaseerd op zelfsturing en intrinsiek leiderschap, mijn persoonlijke slogan en omvat alles wat empowerment in zich heeft. Hierin ligt voor mij de motivatie om mijn werk vorm te geven.

Mijn expertise als arts, mijn sportmedische activiteiten én ruim 25 jaar ervaring als senior manager in het bedrijfsleven, ervaar ik aleen enorme meerwaarde in mijn huidige werk als executive coach en allround teamcoach.

De verbinding tussen persoonlijke en professionele ontwikkeling zie ik als de sleutel tot succes. Vanuit dit perspectief coach ik vooramanagers, medisch specialisten, topsporters, docenten en ondernemers. 

Naast mijn werkzaamheden als eigenaar van Bouwer Management & Coaching, heb ik mij verbonden als advisory board member & associate aan Coaching Nederland, werk ik als loopbaancoach bij het Carrière Centrum Zorg, als executive coach samen met Courius en als docent bij Opleidingsinstituut Scolea. Daarnaast werk ik als arts en medisch adviseur voor diverse organisaties.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO, BIG en AGB-geregistreerd, EQA en IFMS gecertificeerd en licentiehouder van MPA MindSonar®. 

Stuur Elles een bericht