Coach ‘Jeannet Boender’ aan het woord

Ik geloof dat je tot inspirerende resultaten komt zodra je echdurft te luisteren naar wat er diep van binnen leeft.

Ieder mens weet waar hij/zij warm voor loopt en heeft de talentegekregen daar vorm aan te geven. Wat ervoor nodig is, is om tluisteren naar jezelf en de eerste stap in de goede richting durven tzetten, zodat de stroom op gang kan komen. Op dat moment voel je dahet leven je ondersteunt. Het maakt je levend en geen slachtoffer vaje omstandigheden. Je creëert vanuit het zien van nieuwmogelijkheden. Ik inspireer je graag om je vertrouwen te geven in dezstroom van het leven

Coach methode

De methodieken waar ik gebruik van maak zijn o.a. transformationeel coachen, wandelcoaching, RET (rationeel Emorinele Therpaie), ACT (acceptance &Commitment Therpaie), Mindfulness, Heartfulness, Loopbaancoaching, zijnsgeorienteerde coaching. Elke klant is uniek evenals de vraag en de context waardoor het allerbelangrijkste is om ‘aanwezig’ te zijn waardoor we kunnen werken met dat wat er werkelijk is, voorbij de concepten. De natuur helpt ons daar graag bij.

Coach achtergrond

Sinds 1991 heb ik onder andere als leidinggevende en in het management gewerkt van een grote zorginstelling. Na een burn-out maakte ik een pas op de plaats dit vervolgde ik door persoonlijke ontwikkelingstrajecten gevolgd door diverse coach- en trainersopleidingen. Om te gaan werken als procesbegeleider, docent, trainer en coach was een logisch gevolg. Ik ben een aantal jaren verbonden geweest aan een groot trainingsbureau. De trainingen en ontwikkelingstrajecten die ik verzorgde, binnen diverse organisaties (profit en non-profit), lagen op het gebied van bezieling, inspiratie, communicatie en creatief denken. Daarnaast was ik verbonden aan de Academie voor Innovatief Trainen en Coachen waar ik trainers en coaches opleidde en begeleidde.Tot zich wederom een verandering aandiende. Het vroeg moed om te luisteren naar dat wat ik van binnen voelde en het bracht mij weer op een nieuw spoor. Ik ontwikkelde mij verder als mindfulnesstrainer en als wandelcoach.Ik leer steeds meer te zien dat er niet zo heel veel te doen is, eerder te laten. Daardoor wordt de weg vrij gemaakt voor de natuurlijke beweging die er gaande is in plaats van deze beweging in de weg te zitten. En als dat weer lukt, het vinden van de natuurlijke stroom, is voldoening en inspiratie wat volgt.Ik begeleid heel graag professionals die voelen dat het stagneert en weten dat er meer mogelijk is. Het liefst ga ik letterlijk op pad omdat de kracht van de natuur zo behulpzaam is.

Stuur Jeannet een bericht