Coach ‘Natascha Winkelmeijer’ aan het woord

Van vol vuur mijn carrière vormgeven naar het hervinden van ware balans en vurige passie voor het coachen van mensen in het terugvinden van hun flow.

Het ‘halfway point’ in mijn leven ontstond door diep te gaan in de commerciële dienstverlening en daarna mijn betere zelf te (her)ontdekken. Helemaal in mijn flow te zijn. Die balans, het evenwicht tussen vaardigheden en uitdaging, breng ik je graag bijIk wil de verbinding naar verbetering zijn. 't Liefst wanneer mensen nog bikkelhard voor zichzelf zijn en het uiterste van zichzelf vergen. Daarom zijn mijn coach trajecten en programma’s heerlijk praktisch en nuchter. Met een vleugje humor.

Coach methode

Of je nu deelneemt in een groepsprogramma, samen met anderen, of je komt voor een 1-op-1 coachtraject, je doorloopt altijd een aantal stappen. Deze stappen kun je nalezen op de website van Workflow Studio. In je ontwikkeling ga je door een aantal fasen heen, te weten Onderzoeken | Accepteren & Leren | Resumé | Groeien & Bloeien. In een oriënterend gesprek (evt. telefonisch) bekijken we samen wat voor jouw coachvraag het beste past.

Coach achtergrond

Mijn coaching is gericht op het creëren van rust & ruimte, vergroten van psychologische veerkracht en luchtiger in het leven staan (o.a. ACT, Mindfulness, Positieve Psychologie)Ik kom uit het commerciële bedrijfsleven, in dienstverlenende organisaties. Dienstverlening, hospitality, dat is waar ik sterk in ben. Dat blijkt ook een (hele diepe) valkuil te zijn. Met heel veel plezier heb ik met die kerncompetenties een wending gegeven aan mijn carrière en coach ik mensen naar meer (werk)plezier

Stuur Natascha een bericht