Coach ‘Monique Koopman’ aan het woord

Ze is uw partner voor het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap en effectieve en succesvolle bedrijfsculturen, waar naast winstgevende groei ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een executive coach, Monique, onderscheidt zich door in de coaching zowel op de persoon als op de complexe context en krachtenveld van de executive aan te sluiten. Monique sluit aan vanuit haar verleden waar ze zelf topfuncties in het bedrijfsleven heeft vervuld. Ook is ze goed opgeleid om aan te sluiten op top niveau als coach dankzij haar accreditatie op het hoogste EMCC (europese mentoring & coaching council) | Master niveau.

Coach methode

Monique haar aanpak is:Resultaatgericht: wat zijn de (hoogst haalbare) resultaten die de client in de coaching wil behalen, op zowel zakelijk als persoonlijk gebiedEffectief: welke veranderingen op het gebied van gedrag, overtuigingen en emoties gaan blijvend verschil maken?Diepgaand: welke (gespreks-) technieken en oefeningen zijn nodig om, op bewust en onbewust niveau, ervoor te zorgen dat client een doorbraak maakt op weg naar antwoorden op de coachvragenR-E-D executive coaching

Coach achtergrond

MissieNederland ‘van boven af’ elke dag een beetje beter te maken.

Visie: – Het versterken van de persoonlijke leiderschapskwaliteiten ligt aan de basis van het vergroten van de effectiviteit van de executive. – De basis van succesvolle bedrijfsculturen ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen.

Meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven, zie link: https://www.linkedin.com/in/koopmanmonique/Partner Executive.Coaching.NL(ECN) een initiatief van Monique Koopman en Alex EngelVoorzitter vaksectie executive coaching VEC| NOBCOGeaccrediteerd EMCC/NOBCO Master CoachGecertificeerd NLP MastercoachGecertificeerd Transactionele Analyse CoachDiSC Group Culture trainerDiSC Work of Leaders trainer;

Lid NOBCO. NOBCO aangesloten coaches werken metDe meest actuele Algemene Verordening Gegevensbescherming(AVG)De NOBCO Ethische Gedragscode https://www.nobco.nl/aanbod-voor-coaches/internationale-ethische-code-iecHet bestuur van de Stichting Nederlandse Orde voor Beroeps Coaches (NOBCO) kent een klachtenprocedure/ reglement.

‘Zelfkennis is het leidend beginsel van succesvol bestuur’

Stuur Monique een bericht