Coach ‘Perine Simon-Davelaar’ aan het woord

Ieder individu heeft een unieke bijdrage. Als coach richt ik mij metname op bewustwording van iemands specifieke krachten en talenten en hoe deze zich vertalen naar het (werk)leven.

Translucentlife is naast een bedrijf voor life en loopbaancoaching ook een platform waarin zelfstandige professionals samenwerken om individuen te begeleiden naar een bewuster leven – holistisch lifestyle coaching

Coach methode

Ik ben opgeleid in de co-active coaching methode die er vanuit gaat dat de Coach en de Coachee gelijkwaardige partners zijn in het coachingsproces. Ik richt mij op bewustwording van een individu's kernwaarden en talenten om zo effectieve keuzes te kunnen maken binnen het (werk)leven. Ik gebruik daarbij conventionele coaching technieken als ook alternatieve methoden zoals visualisaties, mindfulness en werken met symboliek.

Coach achtergrond

Universitaire afgestudeerd econoom en psycholoog. Opgeleid creatief loopbaan coach en co-active coach (CTI). Achtergrond in zowel non-profit als ook commerciële functies. Sinds 2009 werkzaam als loopbaan coach binnen mijn eigen bedrijf Translucentlife. Inmiddels ook werkzaam als vitaliteit coach .

Stuur Perine een bericht