Coach ‘Erica Gasseling’ aan het woord

Ik ben Erica Gasseling, ooit begonnen als ok-assistent en vanuit nieuwsgeirigheid heb ik een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt die me nu in staat stelt om anderen op hun identiteit te ontwikkelen.

Ben je als persoon in geinteresseerd in je talenten, wat je nodig heb om meer energie uit je werk te halen en nieuwsgierig naar wat je dan hebt toe te voegen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Naast een alerte observator ben ik een goed luisteraar. Omdat ik na mijn studie altijd werkzaam ben geweest in de zorg, ken ik de belemmeringen en de beperkingen waar menigeen mee wordt geconfronteerd juist in die sector heel goed.

Coach methode

Mijn methodieken bestaan uit: Assessment center Methode, Ontwikkelingsgerichte coachingsbenadering gebaseerd op NLP; focussen, Systemetisch werken; Emotional Focussed Therapy (EFT); Mediation; een 'buffetkastje'In mijn aanpak maak ik gebruik van wat mijn clienten noemen 'een buffetkastje''. Ik werk eclectisch en ik reik mijn coachee aan wat ik denk dat hij of zij nodig heeft. Maak dingen niet groter dan ze zijn, wees realistisch en optimistisch, stap voor stap op weg naar ontwikkeling.

Coach achtergrond

Ik ben een enthousiaste persoonlijkheid die zich door haar werk laat inspireren. Ik kan de tijd verliezen als ik met mijn werk bezig ben, ik kan daar helemaal in opgaan. Ik ben in staat om de kwaliteiten en de talenten die ik heb goed neer te zetten in mijn werk. Ik voel passie als ik met mijn werk bezig ben. Mijn motto is: ik wil anderen helpen in hun ontwikkeling door flow en commitment.

Mijn talenten zijn, verbindend zijn, een bijdrage willen leveren, communicatie door overbrengen van informatie in taal of op papier, nieuwsgierigheid en creativiteit.

In mijn werk vind ik het belangrijk om vanuit het geheel naar een probleem te kijken. Ik merk dat de ander zich verrijkt gaat voelen als er naar hem wordt geluisterd, als er een erkenning is en gekeken wordt hoe iets te veranderen. Een kleine verandering op weg naar iets anders, nieuws of groter.

Door mijn inlevings-, luister- en observatievermogen ben ik goed in staat in overlegsituaties de verschillende belangen vast te stellen en tot een afgewogen conclusie te komen.

Ik sta bekend als analytisch, energie gevend, klantgericht, en een scherp luisteraar. Ik benader vraagstukken graag integraal en beschik over aanpassingsvermogen• 1979 – 1982 * Opleiding tot Operatieassistent

• 1987 – 1991 * Studie Bedrijfskunde te KUN Nijmegen (met minor Arbeid- en organisatiepsychologie)

Stuur Erica een bericht