executive coaching

Executive coaching

Top executives zijn als geen ander in staat problemen op te lossen. Anders zaten ze niet op de plek waar ze zitten. Toch zijn er ook situaties waar zelfs mensen op dit  niveau net even minder vat op hebben. Dan wordt het belangrijk het onzichtbare zichtbaar te krijgen. Dit is waar top-executive coaches hun waarde bewijzen. Zij begrijpen de wereld waarin executives opereren en kunnen net dat beetje extra inzicht verschaffen in het mentale systeem waarmee de executive het verschil maakt, maar wat in bepaalde situaties ook in de weg kan zitten.

Coaching.nl heeft een zuster-organisatie, Executive Coaching Nederland (ECN).  Zij biedt op basis van 100% maatwerk en discretie een passende sparring-partner, die executives helpt het verschil dat zij in de maatschappij maken te vergroten.

Neem voor top-executive coaching trajecten vrijblijvend contact op met Monique Koopman. Zij is zowel een ervaren top-executive als executive coach en selecteert met haar team de top-executive coach die past bij specifieke situaties. Bel Monique of stuur een sms naar +31-6-1320 2322.

§

Lees meer over de diverse soorten coaching