Sluit je aan bij het
Coaching Nederland Netwerk

Het Coaching Nederland Netwerk (CNN)

Coaching.nl biedt haar klanten 24/7 de beste coaching. Één van de manieren waarop we dit aanbod willen blijven verbeteren is onze opdrachtgevers een steeds gedifferentieerder aanbod te bieden aan coaches en andere professionele begeleiders. Daarom willen wij zo veel mogelijk coaches en andere experts leren kennen die zich bezighouden met de ontwikkeling van medewerkers, teams en organisaties. Ben jij een professionele coach of heb je een specifieke expertise op gebied van persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling? Dan willen we je dus graag leren kennen. We nodigen je dan ook uit om ‘vriend van het CN Netwerk’ te worden. En, misschien ontstaat uit die vriendschap wel een zakelijke samenwerking.

Hoe word je Vriend van het Coaching Nederland Netwerk

 1. Maak op het UpGuide platform voor persoonlijke ontwikkeling een Account aan.
 2. Log in op het UpGuide platform en ga daar naar je Account door (links boven) op je naam te klikken.
 3. Vul vervolgens je Persoonsgegevens in en zet rechts onderaan het vinkje aan bij ‘Ik wil een Professional profiel aanmaken’.
 4. Klik daarna bovenin op het ‘Professional Profiel’ tabblad en vul je profiel zo volledig mogelijk in.
 5. Selecteer bij ‘Samenwerking’ op de regel ‘Coaching Nederland Netwerk’ de keuze ‘Vriend van het Coaching Nederland Netwerk’.

Daarna kunnen onze accountmanagers (die coaches voor coachopdrachten selecteren) je professionele profiel lezen. Op het moment dat er vanuit de markt een vraag komt naar jouw unieke aanbod, weten ze je dan ieder geval te vinden.

Met een Professional UpGuide account ben je niet alleen ‘Vriend van het Netwerk’, het biedt je ook een fantastische tool om je praktijk als begeleider naar een hoger kwaliteitsniveau te brengen. 

Intensievere vormen van samenwerking met Coaching Nederland 

Coaching Nederland biedt Vrienden van het Netwerk ook de mogelijkheid om nauwer samen te werken. Hiervoor bestaan drie vormen:

  1. Lid van het Coaching Nederland netwerk
   Door Lid van het Coaching Nederland Netwerk te worden is je profiel op de zoekmachine van coaching.nl terug te vinden (en dat voor slechts € 8,33 ex btw per maand).
   De coaching.nl website is, ook voor de accountmanagers van Coaching Nederland, de eerste plek waar ze kijken als ze een goede coach zoeken. Je wordt lid door op het UpGuide platform, in je Professional profiel bij ‘Samenwerking’ de keuze ‘Lid van het Coaching Nederland Netwerk’ te selecteren en via de bovenste regel op SELECTEER EEN MEMEBERHIP OF LICENTIE te klikken en daarna op EXPERT MEMBERSHIP. Vervolgens ga je via ‘Meer menu’ (in het linkermenu) naar de UpGuide Academy en daar op je de ‘CNL Professional licentie training voor coaches’. Na goedkeuring van je lidmaatschap door Coaching Nederland is je profiel terug te vinden op de coaching.nl website. Voor goedkeuring van je lidmaatschap is telefonische contact of (als je Associate lid wilt worden) een persoonlijk gesprek vereist. We willen uiteraard graag weten wie zich als lid aansluit.
  2. Associate lid
   Wil je nauwer samenwerken, door echt deel uit te maken van het team van vaste collega coaches van het Netwerk, dan kun je je als ‘Associate‘ aansluiten. Op de pagina over te  nemen stappen lees je meer over de voorwaarden voor de aansluiting als Associate. Als Associate maak je gebruik van het Coaching Management Systeem waar Coaching Nederland al haar trajecten in afhandelt.
  3. Lid van het kernteam
   Ben je echt enthousiast en wil je naast het functioneren als coach ook een rol vervullen in de groei van het Netwerk, dan kun je je aansluiten als ‘Kernteam’ lid’. Als Kernteam lid heb je, naast je coaching activiteiten, bijvoorbeeld een rol als accountmanager, productmanager of adviseur van de directie. Je kunt de wens om Kernteamlid te worden tijdens het intakegesprek met Coaching Nederland kenbaar maken.

Voor uitgebreide informatie over aansluiting bij het Coaching Nederland Netwerk verwijzen we graag naar de pagina met informatie over de te nemen stappen. Of maak direct je profiel in UpGuide aan en ga daarna naar te nemen stappen.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.