aansluiten bij het netwerk 

Het Coaching Nederland Netwerk (CNN)

Coaching.nl biedt coaches en andere experts op gebied van persoonlijke ontwikkeling en HRM de mogelijkheid zich bij het Coaching Nederland Netwerk aan te sluiten. Temeer daar de vraag naar coaching en training via coaching.nl groeiende is en wij op alle vragen van klanten een antwoord willen hebben, vinden we het fijn als we jouw professionele profiel te allen tijde in onze database kunnen terugvinden.

Ons doel is de opdrachtgevers het meest gevarieerde en landelijk dekkende netwerk van coaches en andere relevante experts aan te kunnen bieden.
Als coach of expert kun je dan ook gratis je professionele profiel aanmaken, zodat je gegevens in de database van coaching.nl zijn opgeslagen.
Je bent dan:

1. Vriend van het Netwerk‘. Onze accountmanagers kunnen je dan vinden, als ze voor een opdrachtgever iemand nodig hebben met jouw specifieke kwaliteiten of een klant vlak bij jou in de buurt hebben die een coach in de buurt zoekt. Daarnaast blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten van het CN Netwerk.

 

Wil je meer uit het Netwerk halen en je ook verbinden met collega’s in het netwerk: Sluit je dan aan als:

2.  ‘Lid van het Netwerk’. Voor als je wilt dat je naam ook via de zoekmachine van coaching.nl terug te vinden is.

3. ‘Associate‘. Als je een meer actieve rol willen spelen en met je profiel direct zichtbaar wil zijn op de coach zoeken  pagina van  coaching.nl.

Of als

4. ‘Kernteam’ lid’. Dan heb je, naast je coaching activiteiten, een rol in de groei van het netwerk; bijvoorbeeld als accountmanager of productmanager. Om lid te zijn van het kernteam, heb je een vaste opdrachtgever of intermediair aangebracht waarmee Coaching Nederland een raamcontract heeft afgesloten of als je er door Coaching Nederland hiervoor bent gevraagd.

Voor uitgebreide informatie over aansluiting bij het Coaching Nederland Netwerk verwijzen we graag naar de pagina met informatie over de te nemen stappen. Of maak direct je profiel in UpGuide aan en ga daarna naar te nemen stappen.
UpGuide is het online persoonlijke ontwikkeling platform en Coach Management Systeem waar Coaching Nederland gebruik van maakt.