aansluiten als coach

Het Coaching Nederland Netwerk (CNN)

Coaching.nl biedt coaches en andere experts op gebied van persoonlijke ontwikkeling en HRM  in Nederland de mogelijkheid zich bij het Coaching Nederland Netwerk aan te sluiten. Ons doel is dat op coaching.nl het meest uitgebreide netwerk aan coaches en andere relevante experts terug te vinden is. Als expert op dat gebied kun je dan ook gratis je professionele profiel aanmaken, zodat je gegevens in de database van coaching.nl zijn opgeslagen. Je bent dan:

  1. Vriend van het Netwerk‘. Onze accountmanagers kunnen je dan vinden, als ze voor een opdrachtgever iemand nodig hebben met jouw specifieke kwaliteiten of een klant vlak bij jou in de buurt hebben die een coach in de buurt zoekt. Daarnaast blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten van het CN Netwerk.
     

    Wil je meer uit het netwerk halen en je ook verbinden met collega’s in het netwerk: Sluit je dan aan als:

  2.  ‘Lid van het Netwerk’. Voor als je wilt dat je naam ook via de zoekmachine van coaching.nl terug te vinden is.
  3.  ‘Associate‘. Als je een meer actieve rol willen spelen en met je profiel direct zichtbaar wil zijn op de coach zoeken  pagina van  coaching.nl.
  4.  Of als  ‘Kernteam’ lid’. Dan draag je, naast je coaching activiteiten, bijvoorbeeld als accountmanager, een rol in de groei van het netwerk.

Voor uitgebreide informatie over aansluiting als coach bij het Coaching Nederland Netwerk verwijzen we graag naar de website met informatie hierover op www.coachingnederland.nl. Of maak direct je profiel in UpGuide aan. UpGuide is het online persoonlijke ontwikkeling platform en Coach Management Systeem waar Coaching Nederland gebruik van maakt..