Coaching in organisaties

De weg naar waarde

Waar Coaching.nl hét platform is om een goede coach te vinden, is Coaching Nederland de ideale partner in het faciliteren van de meest effectieve inzet van  coaching in de organisatie ongeacht of het door interne of externe coaches wordt verzorgd.  Het voeren van gesprekken dat coaches doen, bepaalt namelijk maar voor een deel het resultaat.

Wie en wat wanneer in te zetten, het meten van het effect van de coaching, het in de gaten houden van wat het effect van de coaching is voor organisaties en kwaliteitsbewaking zijn zaken waar de meeste coaches niet mee bezig zijn. Coaching Nederland fungeert als een katalysator om het hoogst haalbare rendement uit de investering in coaching te halen.  Zo kan bijvoorbeeld alleen een organisatie als Coaching Nederland een 24/7 coaching service bieden. Een zelfstandige coach of de gemiddelde organisatie kan dit zelf nagenoeg onmogelijk rendabel faciliteren.

Coaching Nederland heeft een eigen website speciaal bestemd voor (HR) managers en andere leidinggevenden in organisaties. 

Een andere dienst die Coaching Nederland faciliteert is het coachen van C-level-executives. Deze specifieke groep verlangt een geheel eigen vooral op maat gemaakte dienstverlening en heeft derhalve ook een eigen website.

§

Lees meer over diverse soorten coaching: