work life coaching

WorkLifeCoaching ®

WorkLifeCoaching is een life coaching methodiek welke door Coaching Nederland  is ontwikkeld, op basis van ervaringen met duizenden trajecten.
Een WorkLifCoaching traject is ‘eclectisch’ en de aanpak is ‘blended’. ‘Eclectisch’ wil zeggen dat de aanpak, gebruikte methodieken en interventies geheel worden afgestemd op de omstandigheden, wensen en persoonlijkheid van degene die wordt gecoacht. ‘Blended’ 
betekent dat het traject bestaat uit een ‘blend’ aan interventies, zoals online interventies en vis-à-vis gesprekken, webinars, video-coaching , praktijkoefeningen, eLearning of andere waardevolle interventies, behulpzaam zijn in het realiseren van vooruitgang.

In een WorkLifeCoaching traject komen vaak verschillende zaken aan de orde:

 • Werk en loopbaan
 • Privé situatie
 • Relaties (persoonlijk en zakelijk)
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Zingeving
 • en alles wat meer ter sprake moet komen om vooruitgang te boeken.

Een WorkLlifeCoaching coavhing traject bestaat meestal uit een intakegesprek en zo’n 3 tot 5 vis-à-vis gesprekken.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met één van onze WorkLife coaches of zoek zelf naar een WorkLife coach.

  Soorten coaching

  Loopbaancoaching - Op zoek naar een loopbaancoach? Coaching.nl - 24/7 de beste coaching

  Loopbaancoaching

  Loopbaancoaches helpen jou je passie te (her) ontdekken, omdat werken vanuit passie het meeste werkgeluk genereert en doen waar je goed in bent je een hogere marktwaarde oplevert. Daarnaast helpen zij je de gewenste baan of andere loopbaan te realiseren.

  Teamcoaching - Teamcoach nodig? Coaching.nl - 24/7 de beste coaching

  Teamcoaching

  Het succes van de organisatie wordt bepaald door het functioneren van het team waarbinnen de medewerkers functioneren. Teamcoaching helpt de dynamiek van het team te verbeteren, maar ook het  individueel functioneren van de leden van het team.

  .

  Life coaching. Life coach nodig? Coaching.nl - 24/7 de beste coaching

  Life coaching

  Life coaching gaat over het optimaal inrichten van jouw leven. De onderwerpen kunnen gaan over zowel werk, relaties, gezondheid, financiën als zingeving. Samen met de coach zoek je welke dilemma’s er zijn en hoe die op te lossen zijn.

  Business coaching. Business coach nodig? Coaching.nl - 24/7 de beste coaching

  Business coaching

  Business Coaches helpen ondernemers en bestuurders bij het formuleren van hun visie, het formuleren van een inspirerende missie, strategie en planning. Daarnaast kan een coach behulpzaam zijn bij het implementeren en uitvoeren van de nodige tactiek.

  Leaderschip coaching. Leaderschip coach nodig? Coaching.nl - 24/7 de beste coaching

  Leadership coaching

  Leiderschap vereist visie, tact, diplomatie, maar vóór alles de vaardigheid om anderen ‘in hun kracht’ te zetten, ofwel coachings-vaardigheden. Leadership coaching helpt de verantwoordelijkheid over het functioneren van teams steeds beter te kunnen dragen.

  Performance coaching. Performance coach nodig? Coaching.nl - 24/7 de beste coaching

  Performance coaching

  Verwachten wij of anderen van ons dat we als mens of team prestaties leveren? Op zo’n moment moet je weten met welke talenten, strategie en samenwerking je de gewenste doelen het snelst bereikt. Dit is waar performance coaching haar waarde bewijst.

  Stress coaching. Stress coach nodig? Coaching.nl - 24/7 de beste coaching

  Stress coaching

  In de huidige samenleving wordt er steeds meer van ons mensen verwacht. Dit vereist een hogere weerstand tegen stressvolle situaties. Stress coaching helpt je bij het versterken van je copingstijl, waardoor je steeds beter bestand bent tegen stress.

  WorkLife coaching. Worklife coach nodig? Coaching.nl - 24/7 de beste coaching

  WorkLife coaching

  WorkLifeCoaching is een methodiek waarin aandacht is voor zowel de werk- als de privésituatie, omdat beiden sterk van invloed zijn op elkaar. Door een blended aanpak (mix van methodieken) worden situaties en de verhouding daartussen sterk verbeterd.

  Mental coaching. Mental coach nodig? Coaching.nl - 24/7 de beste coaching

  Mental coaching

  Mental coaching gaat over onderzoek naar- en begrip van de mentale conditionering die je gedrag aanstuurt. Door beter zicht te krijgen op je eigen kwaliteiten en persoonlijkheid ben je in staat om steeds betere beslissingen te nemen en groeit je zelfvertrouwen.