Voor Professionals

Coaching Nederland voor coaches en andere professionele begeleiders

Coaching Nederland ondersteunt organisaties en de mensen die er werkzaam zijn bij het maken van keuzes met betrekking tot het inschakelen van persoonlijke begeleiding ten behoeve van persoonlijke- en professionele ontwikkeling, vitaliteit en gezondheid. Daarnaast meet en bewaakt Coaching Nederland de kwaliteit van deze dienstverlening voor haar opdrachtgevers. Om aan de groeiende vraag van opdrachtgevers te voldoen, sluit Coaching Nederland leveringscontracten en samenwerkingsovereenkomsten af met gekwalificeerde coaches en ander begeleidingsprofessionals.

Samenwerken met Coaching Nederland

Om onze opdrachtgevers van ‘de best mogelijke coaching’ te voorzien werken wij uitsluitend samen met TOPcoaches , ofwel coaches die Ter zake kundig, Ondernemend en Professioneel zijn. Wij kijken bij het aangaan van een samenwerking niet alleen naar opleiding en ervaring of ‘buitengewoon talent’, maar ook ondernemende kwaliteiten. professionaliteit en last but not least of je in staat bent werkelijk verschil te maken en. Lees de over wat wij onder TOPcoaches verstaan in de 18 KPI’s, welke wij gebruiken om te zien of een coach bij Coaching Nederland past. Ben jij ervan overtuigd dat jij ons én onze klanten die toegevoegde waarde kan bieden en is de interesse wederzijds, dan sluiten wij graag een samenwerkingsovereenkomst met je. Als de samenwerking bij beide partijen goed bevalt is de toevoeging van jouw profiel op de coaching.nl website een vanzelfsprekende volgende stap.

Wat te doen…

Stappen om een samenwerking met Coaching Nederland aan te gaan

 1. Wees er om te beginnen zeker van dat je ons duidelijk kunt maken dat je prima scoort op de 18 KPI’s en welke meerwaarde jij de opdrachtgevers van Coaching Nederland kunt bieden.
 2. Vraag vervolgens een intakegesprek met een directielid van Coaching Nederland aan. Klik hiertoe op de gele knop onderaan de pagina en vul, het contactformulier in. Motiveer daarin je aanvraag, waarna je op zo kort mogelijke termijn een reactie zult ontvangen van Coaching Nederland. Als de interesse wederzijds is zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek leggen we uit hoe Coaching Nederland te werk gaat en kun je uiteraard jouw kwaliteiten, specialiteiten en wensen kenbaar maken.
 3. Stuur, voorafgaand aan het gesprek, je CV op en vul je de Gedragsflexibiliteitsschaal (GFS) in. Dit is een vragenlijst met 360 graden feedback dat een beeld geeft van je competenties en persoonlijk drijfveren.
 4. Zodra we besluiten een samenwerking aan te gaan, word je gevraagd een samenwerkingsovereenkomst en een exemplaar van de inkoopvoorwaarden met Coaching Nederland voor akkoord te ondertekenen samen met een kopie legitimatie is op te sturen. Na ondertekening wordt je profiel opgenomen in de database van Coaching Nederland. Opname in de lijst van vaste coaches vergroot de kans aanzienlijk om voor (vaste) klanten van Coaching Nederland en bezoekers van de site opdrachten uit te kunnen voeren.
 5. Zodra de samenwerkingsovereenkomst is getekend, krijg je een eigennaam@coaching.nl email account en dien je in het bezit te zijn van een UpGuide professional licentie. Coaching Nederland gebruikt UpGuide voor de digitale online ondersteuning van door haar ingekochte coaching trajecten. Je gebruikt UpGuide voor alle trajecten verkregen via Coaching Nederland en bent vrij (en wordt zelfs aangemoedigd) om de ondersteuning ook toe te passen op je eigen trajecten.

Investering

 1. Voor het intakegesprek, inclusief korte bespreking van de GFS, brengen we € 175,- in rekening (tenzij het gesprek op uitnodiging van Coaching Nederland plaats vindt).
  N.B. Ook bij het uiteindelijk niet doorgaan van een samenwerkingsovereenkomst, wordt het intakegesprek in rekening gebracht.
 2. Een UpGuide ‘Expert ‘licentie (€ 9,90 per maand) of, bij het uitvoeren van trajecten voor Coaching Nederland, een ‘Pro’ licentie  (€ 24,50 per maand).
 3. EigenNaam@coaching.nl abonnement (Google account) t.w.v. € 50,- per jaar.
 4. Coaching Nederland visitekaartjes, ongeveer € 25,- per 100 stuks.
 5. Éénmalig supervisie bij de uitvoering van het eerste traject, volgens het Coaching Nederland Coachingprotocol. De kosten hiervan zijn € 345,-.
  (N.B. Deze kosten kunnen, op verzoek, eventueel met de uitbetaling van het honorarium van de eerste opdracht worden verrekend).

Optionele investeringen

  • Een gesprek met één of meer accountmanagers, om jezelf bij hen onder de aandacht te brengen – € 125,- per gesprek.
  • Een GFS Licentie training – Investering.
  • Verschillende licenties voor online trainingen.

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW en op te voeren als bedrijfskosten.

Ik wil graag een samenwerkingverband aangaan met Coaching Nederland.