Coach ‘Ingrid Groenen’ aan het woord

Ingrid is een veelzijdige gesprekspartner met ruime ervaring in coaching, counseling & training. Zij is senior consultant op het vakgebied persoonlijke- en loopbaanontwikkeling, en WORK-LIFE coaching

Haar passie is om samen met cliënten te zoeken naar manieren om het aanwezige potentieel beter te benutten. Oude gewoontes en opvattingen aan de wortel veranderen. Het resultaat: een transformatieproces naar bewustzijn en persoonlijk meesterschap. Het leven creëren waar je naar verlangt.

Coach methode

Ingrid is een gepassioneerd levend mens, heeft een intuïtieve en creatieve geest en weet snel tot de kern te komen. Zij weet te begeleiden op een veelzijdige en diepgaande manier. Haar aanpak is gebaseerd op een integraal perspectief. Dat betekent aandacht voor gedrag -en denkpatronen, de fysieke gesteldheid, de emoties en bewustzijn processen. Blinde vlekken op deze aspecten worden naar boven gebracht en getransformeerd.

Coach achtergrond

Ingrid werkt als senior coach, counselor, levenstherapeut en docent. In 2006 richtte zij School of Life op; Opleidingsinstituut voor Levenstherapie in Haarlem, een geaccrediteerde HBO beroepsopleiding voor coaching, counseling en levenstherapie. Daarvoor was zij ruim 20 jaar actief als internationaal trainer en consultant. Zij begeleidde in die rol wereldwijd management- en communicatieprocessen in bedrijven gericht op performance improvement van internationale teams.

Door haar eerdere studieachtergrond als bedrijfskundig antropoloog (UvA 1989) strekte haar werkterrein zich van Europa uit naar Indonesië, Singapore, Brunei en Maleisië, waar zij veel ervaring opdeed in het begeleiden van de interculturele werkverhoudingen binnen multinationals.

Ofschoon het werk dynamisch en veelzijdig was raakte Ingrid steeds meer geboeid door psychologische en collectieve bewustzijns- processen.Zij volgde trainingen bij Richard Barrett en werd consultant in Corporate Transformation tools.

Zij verlegde daarmee haar koers naar professionele coaching en begeleiding van bewustzijnsprocessen.Dat bracht haar vervolgens in naar Amerika waar ze in 2003 een vierjarige beroepsopleiding afrondde aan de Barbara Brennan School of Healing. Zij verdiepte deze inzichten vanaf 2009 bij Jason Shulman aan de School for Non Dual Healing and Awakening.Sinds 2014 volgt zij trainingen bij Thomas Hubl in Duitsland en Israël aan de Academy of Inner Science en geeft zij traumatrainingen in Gaza.

Stuur Ingrid een bericht