Coach ‘Muriel Wevers’ aan het woord

Na veel organisaties en mensen begeleid te hebben in verandertrajecten, kan ik je helpen bij vragen over waar je energie van krijgt.

Je vragen kunnen gaan over je loopbaan, leiderschap(ontwikkeling), werk-privé balans, loslaten van wat niet werkt en ontdekken van wat wel werkt. Ik heb een licentie voor het gebruik van de MyDrives analyse waar je op heel overzichtelijke, concrete wijze ontdekt wat jou drijft en in welke omgeving jij het best tot je recht komt.

Coach methode

Mijn methodieken zijn de appreciative inquiry, de GROW -en laddermethode en oplossingsgericht coachen. Voor het ontdekken van jouw drijfveren, gebruik ik de MyDrives analyse.

Coach achtergrond

Na vele reizen over de wereld en bijbehorende avonturen koos ik uiteindelijk voor een Human Resources management opleiding in Amsterdam. Hoe mensen optimaal tot hun beste zelf kunnen komen en zo samen een succesvolle organisatie vormen, boeit mij tot op de dag van vandaag. Vele organisaties en verandertrajecten later heb ik gezien wat er allemaal gebeuren kan en waar mensen vastlopen. ik begrijp in welke context mensen werken, wat lastig kan zijn, spannend of bedreigend. In een veilige, warme, op jou gerichte sfeer ontdek ik graag samen wat er bij jou speelt en hoe ik je het best kan helpen om weer verder te gaan.

Stuur Muriel een bericht