Coach ‘Ine Bimbergen’ aan het woord

Ontdek je persoonlijke kracht en benut je unieke kwaliteiten. Leef je waarden, ervaar keuzevrijheid en meer rust. Verbeter zo de relatie met jezelf en verstevig die met anderen. Wat gelukkiger maakt.

Dat is waar ik, Ine Bimbergen, voor sta. Door bewustwording te brengen en op speelse wijze in beweging te zetten. Respectvol confronterend en (soms) humorvol provocerend. Met scherp oor en helder oog voor wat zich aandient in jou. Betrokken, genuanceerd en alert. Zodat je zelf kunt ontdekken en ervaren hoeveel kansen en mogelijkheden er zijn om stappen te zetten en gedrag te veranderen. Dromen te realiseren ezingeving te ervaren ook. Want dat is waar het om gaat.

Coach methode

In mijn coaching richt ik me op wat jou beweegt of juist blokkeert. Wanneer je blokkades gaat (h)erkennen, krijg je vanzelf handvatten om er anders mee om te gaan. En je bewust worden van je persoonlijke kracht, zorgt ervoor dat je deze moeiteloos kunt versterken Samen ontdekken we kortom wat sleutels zijn om jou op de juiste manier in beweging te zetten. Zodat je keuzes krijgt om anders te doen en gewenste veranderingen te realiseren. Trouw blijvend aan jezelf. Wat sterker voelt en is.

Coach achtergrond

Sinds 1998 werk ik met veel plezier als coach, trainer en begeleider van (persoonlijke) veranderingsprocessen. Om te kunnen doen wat ik doe, put ik uit diverse bronnen. Zo heb ik opleidingen gedaan in Mindfulness, Rationele Effectiviteit (RET), Systemisch Werken en Organisation and Relationship System Coaching (ORSC). En ik ben Master in Neuro-Linguïstische Psychologie (NLP), Provocatief Coach en Certified Time Line Therapy Practitioner. Al deze methodieken zet ik in verrassende combinaties op geheel eigen wijze in. Daarbij komt mijn werkervaring in verschillende leidinggevende functies goed van pas. Net zoals allerlei andere opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd waarvan die tot Licentiehouder 7-kwaliteitenpalet® (De psychologie van het lichaam, Buro van Laar) wellicht de allerbelangrijkste is.

Stuur Ine een bericht