Organisaties

 

Coaching voor organisaties

Coaching Nederland helpt organisaties bij de persoonlijke- en professionele ontwikkeling van hun medewerkers door hen te ondersteunen bij de inkoop van externe coaching (en andere begeleidingsdiensten) of bij de professionalisering van de eigen interne coaching en mentoring. Daarnaast beheert, meet en bewaakt Coaching Nederland de kwaliteit van de ingekochte dienstverlening of reikt daar, ten behoeve van de begeleiding door interne coaches en trainers, professionele instrumenten en methodieken voor aan. Ontdek wat coaching voor organisaties voor u kan betekenen.

 

A. Professionalisering van leerprocessen, talentontwikkeling en het functioneren van medewerkers

Vanwege onze ruime ervaring in het faciliteren van het beter (of wederom) laten functioneren van individuele medewerkers en teams in diverse organisaties kan Coaching Nederland hierbij op verschillende manieren van dienst zijn.  In de loop der jaren is een scala aan instrumenten en methodieken ontwikkeld dat hierin ondersteunend is en middels Impr0ve, het platform voor vooruitgang, beschikbaar is. Organisaties kunnen zelf met deze instrumenten aan de slag of ondersteuning van een externe professional inzetten.

Impr0ve, platform voor vooruitgang
Impr0ve™ is ontwikkeld om medewerkers te faciliteren in hun zelfontwikkeling, eventueel met behulp van ondersteuning door de leidinggevende, een HR adviseur of externe professionele begeleider. De nadruk ligt echter op zelfontwikkeling.

B. Inkoop van externe diensten

Eenmalige projecten
Bij een éénmalige behoefte aan bijvoorbeeld coaching of een training wordt door één van onze inkopers contact met u opgenomen om af te stemmen wat precies uw behoefte is en welke professional volgens ons dat project of traject het beste kan uitvoeren.
Na het intakegesprek door de professional volgt een voorstel voor een traject en kan de financier van het project beslissen of uitvoering van het project doorgang kan vinden.
Daarna meet en bewaakt Coaching Nederland het proces om te zorgen dat de professional die kwaliteit van diensten levert waar de cliënt recht op heeft.

Ik wil onderzoeken of ondersteuning van Coaching Nederland voor ons zinvol is.

Raamcontracten
Coaching Nederland is met name de ideale partner voor organisaties die een landelijke dekking zoeken van externe professionals, die ook  nog eens 24/7 bereikbaar zijn. Organisaties met meerdere vestigingen, zoals banken, verzekeraars, winkelketens en andere filiaalbedrijven zijn optimaal gebaat bij de dienstverlening van Coaching Nederland.
Middels een raamovereenkomst worden afspraken rond protocollen, tarieven en beheer vastgelegd en de naleving daarvan gegarandeerd.

Wij verlangen de beste kwaliteit en willen daarom graag samenwerken met Coaching Nederland.