Ik zoek een coach

Ready to overcome fears and realize your dreams? Coaching time!

Help, ik zoek een coach! Whooohoooo, dan zit je hier helemaal goed. Voor coaching ben je bij ons namelijk in goede handen. Op het moment dat je voor jezelf hebt besloten dat je actief een coach gaat zoeken, ben je al een stap dichter bij je doel. Veel mensen zouden een coach kunnen gebruiken maar komen nooit zo ver dat ze daadwerkelijk een coach gaan zoeken. So far, so good!

Gefeliciteerd!?! Het feit dat jij op de pagina ‘ik zoek een coach‘ bent, betekent dat je deze eerste stap wel zet of in ieder geval de intentie hebt om die stap te zetten. Wij gaan je helpen om een coach te vinden waar jij helemaal happy van wordt! Een coach die expertise heeft op het gebied dat je wilt ontwikkelen en iemand waar je je gewoon prettig bij voelt. Liever zelf een coach zoeken?

Ik zoek een coach, maar waarom?

Een coach zoek is voor de meeste mensen niet gelijk voor de hand liggend. Waarom? Coaching is nogal een breed vakgebied. Er zijn duizenden coaches in Nederland. Alleen bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) zijn al ruim 2600 coaches geregistreerd. Ieder met zijn eigen ervaring en expertises. Een geschikte coach zoeken is dan ook niet altijd makkelijk. Als oudste coachingsbureau van Nederland kan coaching.nl je helpen de beste coach te vinden voor jouw specifieke situatie.

 • Je voelt je richtingloos of verdwaald

  Als je je verloren en richtingloos voelt, ben je niet de enige. Veel mensen dwalen door het leven zonder écht een plan te hebben. Een coach kan dit veranderen door je ware doel te achterhalen en je te helpen focus te houden. Als je eenmaal dat uiteindelijke doel voor ogen hebt, is het werken met een coach de ideale manier om in kleine, handelbare stappen je doel(en) te realiseren.

 • Focus, focus, focus

  Omdat je die herhaling nodig hebt; je hebt die consistentie nodig. We moeten voortdurend aan onze ideeën worden herinnerd – dag in dag uit, week na week. Een coach zorgt ervoor dat je consequent de dingen die belangrijk voor je zijn, doet, volgt, meet en verbetert. De consequente focus om je dichter bij je doel te brengen is een sleutel tot succes.

 • Je hersenen trainen in een winnende mindset

  Alle topsporters hebben coaches om hun lichaam te trainen maar wat topsporters echt onderscheidt, is hun winnende mindset. Mind over materie telt écht – niet alleen in de sport maar ook in je werk en het  leven. Als je wilt ontwikkelen, moet je denken als een winnaar – en een goede coach traint jouw hersenen om precies dat te doen.

 • Pure helderheid

  Een goede coach is getraind om je betere vragen te stellen dan je zelf zou kunnen bedenken. Coaches helpen je extreem duidelijk te krijgen wie of wat je wilt zijn. Ontdek je passie en de reden waarom je op deze wereld bent!

 • Uitstelgedrag is verleden tijd

  Een goede coach helpt je om ‘pijn’ om te zetten in iets dat je van brandstof voorziet. Veel mensen zijn erg goed in het spelen van verstoppertje omtrent hun emoties en gedachten.  Een goede coach is iemand die de onderbouwing van menselijke psychologie en het gedrag begrijpt en van daar uit kan toepassen om gedrag daadwerkelijk te veranderen.

 • Benut je volledige potentie

  Als je jezelf wilt ontwikkelen, moet je de lat hoger leggen. Maar van dag tot dag kun je je doelen gemakkelijk uit het oog verliezen door de dagelijkse drukte. Een goede coach zorgt ervoor dat je je volledige potentie benut door je te vertellen dat je groter kan gaan denken. Een coach ziet jouw potentieel en daagt je uit deze te benutten.

 • Bespaar tijd en onnodige stress

  Een coach die ervaring heeft in hetgeen je probeert te ontwikkelen zal je helpen om jouw eigen vooruitgang te versnellen. Je hebt advies nodig van iemand die het al eens heeft gedaan. Iemand die op het niveau is waar jij graag naar toe wilt.

 • Objectieve feedback

  Je bent op zoek naar objectieve feedback over of hetgeen je doet ook echt zin heeft , zowel moreel als qua doelen die we nastreven. Je wilt weten of je de goede richting uit gaat. Een coach kan je een objectieve beoordeling geven of je op het juiste pad zit.

 • Vertrouwen terugwinnen

  Wanneer je een tijdje hebt zitten worstelen, is het gemakkelijk gedemotiveerd te raken en het vertrouwen in je eigen kunnen te verliezen . Door je terug op het goede pad te brengen, helpt een coach je om het vertrouwen en de motivatie te herontdekken die je nodig hebt om écht te veranderen.

Ik zoek een coach | Coaching.nl - 27/7 de beste coaching

De beste coach vinden voor jouw situatie

Je zoekt een coach? Wil je sneller groeien en eerder je doelen bereiken? Nog meer potentie uit je leven halen? Wil je jezelf weer gelukkig voelen? Of wil je nog een jaar lang aanmodderen? Nog een maand ongelukkig zijn? Nog een week zo’n beknellend gevoel hebben? Wat je situatie ook is, wij kijken graag samen hoe we je verder kunnen helpen.

Denk je dat je op je sterfbed eerder spijt hebt van die investering die je hebt gedaan in een coach of spijt over het feit dat je die keuze nooit hebt durven maken? De coaches van coaching.nl helpen je verder, écht! Wij zijn hiervan overtuigd dus dragen het volledige risico, geen vooruitgang?
Niet goed = geld terug!

Liever eerst wat meer lezen over coaching? Lees dan; Wat is coaching?