employee experience

Start nu met Employee eXperience Design (EXD)

Employee experience is vandaag de dag één van ‘hot topics’ binnen HR. Het is dus zaak dan je je als HR managers verdiept in dit thema. In het Learning in Action programma ‘Employee eXperience Design’ van Coaching Nederland leert de deelnemer, met behulp van de belangrijkste basisprincipes van Employee eXperience Design, een blauwdruk te ontwikkelen voor de optimale medewerkersbeleving in de organisatie. Dit alles om te zorgen voor blijvend geïnspireerde en productieve medewerkers.

 

Het Employee eXperience Design programma bestaat uit 6 modules.

  1. Introductie Employee Experience Design (EXD)
  2. De psychologie van EXD
  3. De belangrijkste Touchpoints
  4. De Employee Journey
  5. Design Thinking
  6. Aan de slag.

Action Learning

De ‘Learning in Action’ programma’s van Coaching Nederland zijn gebaseerd op het leren in de dagelijkse praktijk, gebaseerd op het 70:20:10 principe van Charles Jennings. In de 70:20:10 aanpak staat de 10% voor het je eigen maken van de theorie, de 20% voor interactie met anderen, zoals collega’s, medecursisten en een coach. Vandaar dat je het doorlopen van onze Learning in Action programma altijd wordt begeleid door een coach. Daarnaast kan via de Questions module in Upguide ook vragen worden gesteld aan de bij UpGuide aangesloten Experts. De 70% staat voor het leren en implementeren van de theorie in de dagelijkse praktijk. Dat is waar de coach je bij gaat ondersteunen. Hij of zij kent de inhoud van het programma en je helpt er zo veel mogelijk uit te halen.

Unieke kans voor onze nieuwe zakelijke relaties van Coaching Nederland

Omdat wij graag kennis maken met mensen en organisaties waar wij iets voor kunnen betekenen, hebben wij, exclusief voor CHRO’s van Nederlandse werkgevers, een aantal proefpakketten die wij graag kosteloos aanbieden, om daarmee onze kennismaking te vieren. Op deze wijze kan de organisatie kennis maken met onze dienstverlening op het gebied van het beter functioneren en ontwikkelen van medewerkers, teams en organisaties.

Een van de kennismakingsprogramma’s is het hierboven beschreven blended learning programma ‘Employee eXperience‘. Wilt u als daar als CHRO gebruik van maken? Klik dan op onderstaande button en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.