welkom-gfs

Geachte lezer,

U bent door een ‘GFS-expert’ naar deze pagina verwezen, omdat u heeft besloten de GFS (GedragsFlexibiliteitSchaal) in te vullen is. De GFS is gratis in te vullen en geeft inzicht in welke van de acht ‘Kerncompetenties’ bij u goed ontwikkeld zijn en in welke domeinen u zich nog kunt ontwikkelen. Door collega’s, familie of andere naasten te vragen dezelfde vragenlijst over u in te vullen, krijgt u een nog zuiverder beeld van uw karakterkenmerken. In het Expertrapport, dat u via uw begeleider kunt aanschaffen, is daarnaast te lezen waar uw authentieke talenten en drijfveren zitten, waar u energie van krijgt en waar zich eventuele energielekken bevinden.

Impr0ve

De richtlijnen op deze pagina dienen ervoor om u kort de weg te wijzen naar Impr0ve, het digitale platform voor persoonlijke ontwikkeling, van waaruit de GFS vragenlijst te openen en in te vullen is.

Als het goed is, heeft u inmiddels minimaal één mail ontvangen om in te kunnen loggen op Impr0ve.com. Heeft u de mail(s) niet ontvangen, dan is de kans groot dat de mail (afkomstig van noreply@impr0ve.com) in uw spambox terecht is gekomen. Zet in de spambox van uw e-mailprogramma ‘noreply@impr0ve.com’ alstublieft op ´veilig adres´. Dan ontvangt u voortaan de berichten. Het kan ook zijn dat door de persoon die de gegevens heeft ingevoerd niet het juiste e-mailadres heeft gebruikt. Vraag aan uw coach of andere begeleider met welk e-mailadres u in Impr0ve staat. De begeleider kan het e-mailadres in uw account ook eventueel wijzigen.
.
U kunt altijd via www.coaching.nl of www.impr0ve.com inloggen door met het e-mailadres waarmee u in het systeem bent ingevoerd een (nieuw) wachtwoord op te vragen. Ga hiervoor naar www.impr0ve.com/login/requestpassword. U ontvangt daarna opnieuw een e-mail waarop u een nieuw wachtwoord invoert, waarna u kunt inloggen. Komt u er alsnog niet uit dan kunt u ook om raad vragen door een e-mail te sturen aan helpdesk@impr0ve.com. Ook als u feedback heeft, horen we dit graag van u. Wij willen erg graag van u leren, temeer daar ons doel is uw ervaring met onze producten en diensten zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Zodra u bent ingelogd, raden we u aan de eerste keer de rondtour te volgen, daarmee krijgt u een korte uitleg over Impr0ve.

De GFS vragenlijst

In Impr0ve vind u de ‘GedragsFlexibiliteitSchaal’ vragenlijst in een afgesloten en beveiligde virtuele ruimte, dat in Impr0ve een ‘Project‘ wordt genoemd).
U komt op de ‘Projectpagina’ terecht door op het Dashboard bij ‘Lopende projecten‘ direct op het projectnummer (in dit voorbeeld 1P0129 ) klikken. Daar krijg u nog een korte rondleiding.

Lopende projecten

Om direct naar de link van de GFS te gaan kunt u op het Dashboard ook meteen op het groene ‘Docs’ icoontje  klikken. Daarmee komt u direct in de ‘Documentenpagina” van het betreffende project terecht, waar u onder het eerste tabblad ‘Formulieren’ de link terugvind.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, bespreekt u deze dan met uw begeleider. Indien u vragen heeft die u niet met uw coach kunt of wilt bespreken, neem dan contact op met Coaching Nederland. Het landelijke servicenummer is 020-5112210. Het is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Geef uw naam en telefoonnummer op en u wordt zo spoedig mogelijk door de verantwoordelijke persoon teruggebeld.

Succes met uw GFS.

Het Coaching Nederland team.