Particulieren

Coaching Nederland voor particulieren

Coaching Nederland helpt particulieren bij de inkoop van de juiste begeleiding in veranderingsprocessen.

Hoe werkt het

Middels het invullen van een aanvraagformulier, een online chat of een telefoongesprek, maakt u uw wensen aan ons kenbaar. Wij zoeken daar een coach of andere professionele begeleider bij die in onze ervaring het beste bij uw vraagstuk past. De coach (of andere professional) neemt daarna persoonlijk contact met u op en doet u een voorstel voor de kosten die het traject met zich meebrengt.

Kosten

Voor de bemiddeling van het vinden van de juiste ondersteuning wordt door Coaching Nederland 5% van de aan bemiddeling verbonden kosten in rekening gebracht.

Wij hebben met de professionals die wij aanbevelen afgesproken dat zij voor particulieren die zelf de rekening betalen en geen vergoeding krijgen van de werkgever, een verzekeringsmaatschappij of een (semi-)overheidsinstantie, lagere tarieven in rekening brengen.

In bepaalde gevallen kunnen we helpen onderzoeken of er een verzekeraar of (semi-)overheidsinstantie is die (een deel van) het traject vergoedt. Indien gewenst benaderen we de werkgever of die (een deel van) het traject wil (mee)betalen.

Ik wil graag de juiste professional inhuren en wil daar ondersteuning bij