Coaching Nederland


Coaching Nederland helpt organisaties meer rendement uit hun Human Resource budget te halen.
  1. Door samen met het landelijk netwerk van professionele topcoaches ‘blended’ coaching- en training-trajecten te verzorgen én de kwaliteit van deze processen te bewaken. Hierdoor kan Coaching Nederland trajecten aanbieden met gegarandeerd resultaat die, volgens inschatting van onze opdrachtgevers, een rendement opleveren van 131% op het geïnvesteerde budget. Door (in- en externe) coachingtrajecten of trainingen te faciliteren met onze online coachingtools. Door voor organisaties een coaching pool of een andere providerboog dusdanig te organiseren en coördineren dat dit tot hogere resultaten leidt en op het opleidingsbudget kan worden bespaard. Met andere HR- en Organisatieadvies diensten zoals bijvoorbeeld ‘Employee Experience Design’.
Proof of concept De gemiddelde klanttevredenheid van door Coaching Nederland verzorgde trajecten scoort een 8,8. Bij trajecten die ons coachingprotocol volledig hebben doorlopen is de Net Promotor Score 100%. Coaching Nederland heeft ruim 25 jaar ervaring en meer dan 5.000 tevreden klanten mogen bedienen.

Coaching Nederland (CNL) helpt organisaties meer rendement uit hun Human resources te halen en medewerkers door hen te ondersteunen bij het inschakelen van coaches, trainers, consultants of vergelijkbare begeleiders ten behoeve van zakelijk-, professioneel- en persoonlijk functioneren.
Daarnaast toetst en bewaakt Coaching Nederland de kwaliteit van de diensten die door de bij haar netwerk aangesloten professionals worden geleverd.

Wij bieden ondermeer:
  1. De mogelijkheid om op coaching.nl kosteloos en indien gewenst anoniem een vraag voor te leggen aan een netwerk van coaches en andere experts;
  2. De mogelijkheid om via de zoekfunctie op coaching.nl zelf op zoek te gaan naar een coach of andere begeleider;
  3. Advies bij het inschakelen van een passende coach, trainer of soortgelijke begeleider;
  4. Coaching diensten op basis van ‘Resultaatgericht belonen’ en volgens het ‘No Growth No Pay’ principe;
  5. Coach ontwikkelprogramma’s, voor zowel beginnende- en ervaren coaches als voor leidinggevenden en staffunctionarissen;
  6. Agile- en blended ‘Learning in Action‘ programma's om specifieke competenties (door) te ontwikkelen;
  7. Organisatie, coördinatie en professionalisering van (interne) coachingpools, met name voor (middel)grote organisaties.

Waarom?

Onder al onze activiteiten ligt een missie die wij met al onze partners delen en onze zingeving voedt.

“Een wereld vol blije medewerkers en succesvolle organisaties”

‘Blije’ omdat we nu eenmaal erg vrolijk worden van blije mensen, ‘medewerkers’ en ‘succesvolle organisaties’ omdat die op hun beurt weer een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Bel ons op 020-5112210 of neem contact met ons op via het Contacformulier.