Coaching aanvragen via Coaching Nederland


Ondanks dat je als bezoeker van Coaching.nl zelf contact kunt leggen met een coach, kunnen wij ons voorstellen dat, door het grote aanbod aan coaches, een goede keuze moeilijk is. Daarbij is het fijn een garantie te hebben dat de coaching het gewenste resultaat oplevert.

Coaching Nederland garandeert dat de coaches die wij voorstellen in nagenoeg alle gevallen kunnen zorgen voor het gewenste resultaat.

Door hiernaast het formulier in te vullen en te versturen, wordt ons duidelijk waar je naar op zoek bent en wordt, in principe binnen 24 uur, contact met je opgenomen door Coaching Nederland of door een geselecteerde coach. Coaching Nederland heeft veel en vooral goede ervaringen met de coaches die zij adviseren en staan garant voor hun kwaliteit.

Bij Coaching Nederland worden volledig afgemaakte WorLifeCoaching trajecten op basis van 'resultaatgerichte beloning' (RGB) gefactureerd. Dit wil zeggen dat de hoogte van de eindfactuur afhankelijk is van de resultaten van het traject.

 

Meer weten over onze algemene voorwaarden, klik dan hier.

Veel werkgevers en diverse (arbeidsongeschiktheids)verzekeraars bekostigen coaching- of andere ontwikkelingstrajecten. Enig idee wie het aan te vragen traject gaat financieren?
           

Geen zorgen! Persoonlijke gegevens zijn bij ons 100% veilig!
Zie ook ons Privacyreglement.