Jobcoaching

Laat Je Werk Voor Je Werken. Ontdek Wat JobCoaching Voor Jou Kan Betekenen.

Een jobcoach helpt mensen beter en met meer plezier te functioneren in hun werk. Vaak wordt gedacht dat coaching vooral voor mensen met hoge functies of voor echte ‘carrièretijgers’ is bestemd. Maar niets is minder waar. Een jobcoach is er voor elk type baan en kan je echt helpen om meer uit jezelf te halen!

Iedereen heeft zo zijn dilemma’s. Of je nu weinig plezier in je werk ervaart, jezelf maar slecht kan motiveren of dat je gebrek aan zelfvertrouwen ervaart, dergelijke obstakels beïnvloeden je functioneren.

Wat wil jij bereiken? Hoe ga je dit realiseren? Wie heb je daarbij nodig? Wat zijn je valkuilen? Welke obstakels ervaar je? Vragen die je samen met een jobcoach kunt gaan beantwoorden. Iedereen kan  groeien; op vakinhoudelijk vlak en op persoonlijk vlak. Daarbij is je werkomgeving vaak een fantastische leeromgeving.
Wil je:

jobcoaching Gemotiveerd naar je werk!jobcoaching

jobcoach Meer plezier in je werk!

jobcoaching Je talenten optimaal inzetten!

jobcoach Werken vanuit je passie!

jobcoaching Meer zelfvertrouwen ontwikkelen!

jobcoach Kansen zien en benutten!

jobcoaching Beter met collega’s omgaan!

jobcoach Je loopbaan vormgeven!

jobcoaching Je lekker voelen in je werk!

gemotiveerd naar je werk gaan en meer…

Een jobcoach helpt je verder en daar heb je dagelijks plezier van! Een groot deel van je leven breng je immers werkend door. Is het een wondermiddel? Nee! Uiteindelijk doe je het helemaal zelf. Je jobcoach helpt je om zaken boven water te krijgen, een plan te maken en er ook werkelijk resultaat mee te halen.

Het maximale resultaat
Coaching Nederland is een netwerk van topcoaches. Je krijgt dus het beste wat de markt te bieden heeft. Als oprichter van de NOBCO [Nederlandese Orde van BeroepsCOaches], opleider van coaches en ruim 20 jaar aan coachervaring weet directeur van Coaching Nederland, Alex Engel, als geen ander waar een kwaliteitscoach aan voldoet.

Jobcoaching voor jou

Wil jij een jobcoach? Omdat de coaches van Coaching Nederland gepassioneerd zijn om mensen verder te helpen, hebben we een manier bedacht om je een extra zetje in de rug te geven. Per organisatie doen we éénmalig onderstaande aanbieding. Dus zorg dat jij de eerste bent!

Een Jumpstart JobCoach traject

van €995,- voor € 499,- (ex. btw)

IK WIL VOORUIT EN START DAAROM

NU MET EEN JOBCOACH TRAJECT!

Start Hier Een Jumpstart JobCoach Traject

Let op! Coaching Nederland behoud het recht deze aanbieding ieder moment van de site te halen.

Bonus!

Scoor de Bonus! Weet jij je werkgever te overtuigen van het belang van coaching voor jou en de organisatie, dan kom je in aanmerking voor de bonus. Ofwel, zodra jij je werkgever hebt overtuigd om jouw Jumpstarttraject te financieren, ontvang jij en een door jou aan te geven collega toegang tot de Time Management App van Impr0ve. En, we helpen je graag hem of haar te overtuigen.

Laat je werk voor je werken en maak nu gebruik van een Jumpstart JobCoaching Traject

Informeer eens bij je werkgever? Deze heeft ook belang bij een goed functionerende werknemer. Werkgevers zijn daarom vaak bereid je hierin te ondersteunen. De wel bekende  ‘win-win-situatie ‘. En, als je wilt bellen wij je werkgever om hem of haar te informeren over de toegevoegde waarde van coaching voor de medewerker, voor  teams en voor de organisatie! Eventueel bellen we anoniem. Dat wil zeggen dat wij niet melden wie ons specifiek heeft getipt, maar dat we die melding aan de werknemer zelf overlaten. Schroom niet! Pak de kansen die je worden geboden!

 

Laat Ons Het Regelen

INFORMEER MIJN WERKGEVER OVER

DE MOGELIJKHEDEN VAN JOBCOACHING

Informeer Mijn Werkgever