Coach ‘Yura Boerma’ aan het woord

Heb je moeite met het managen van je verschillende rollen? Worstel je met keuzes? Heb je last van stress? En wil je daar wat aan doen? Het is mijn specialiteit en passie mensen hierbij te begeleiden.

Ik coach vaak wandelend. Door buiten te zijn en te bewegen, daalt je stressniveau. Je beide hersenhelften doen mee: ratio én gevoel. Uiteraard coach ik ook binnen. Ik luister altijd zonder oordeel en stel vragen die je helpen zaken op een rijtje te krijgen en mogelijkheden te zien. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen. Je vindt antwoorden, je komt mentaal in beweging en je ervaart weer rust en plezier. Als je weet en voelt wat je kernwaarden en drijfveren zijn, maak je de juiste keuzes

Coach methode

Ik stem mijn tools en technieken altijd af op waar je tegen aanloopt en wat je doelen zijn, zodat jij kunt ontwikkelen en groeien. Ik maak gebruik van opdrachten en oefeningen op het gebied van energiemanagement, positieve psychologie, stresscounseling, oplossingsgericht coachen, regie (her)pakken, de kracht van gedachten, RET (5 G’s), kernwaarden, drijfveren, mindfulness, (zelf)compassie en wandelcoaching.

Dit ben ik als coach: inspirerend, aandachtig, verhelderend, praktisch en doelgericht.

Coach achtergrond

Ik ben van originele cultureel antropoloog (gedragswetenschapper) en heb mijn ervaring met het begeleiden van mensen in eerste instantie opgedaan in de inburgering- en re-integratiebranche. Al snel merkte ik dat ik meer wilde gaan coachen, echt iets wilde betekenen voor mensen in hun groei en ontwikkeling en daarom heb ik in 2008 gekozen voor de opleiding tot Academisch Coach – Mensgericht coachen. Deze kennis, vanuit het gedachtegoed van Stephen Covey, heb ik aangevuld met trainingen en workshops in wandelcoaching.

Sinds 2010 heb ik mijn eigen coachbedrijf gericht op work-life balance, stress en me-time, en vanaf 2014 ben ik gediplomeerd Stresscounselor. Ook heb ik trainingen, masterclasses en workshop gevolgd in Positieve Psychologie, stressmanagement, mindfulness, (zelf)compassie, oplossingsgericht coachen, RET (5 G’s), kracht van kwetsbaarheid, fixed & growth mindset.

Ik ben gecertificeerd Practitioner Coach bij NOBCO (beroepsvereniging van coaches) en gecertificeerd Drijfverenscan Coach/Adviseur bij Intodrives.

Voor en tijdens mijn academische studie ben ik werkzaam geweest in diverse functies in het commerciële bedrijfsleven: van een pr- & reclamebureau tot een platenmaatschappij en van een kappersorganisatie tot ICT bedrijf.

Stuur Yura een bericht