Coach ‘robin breed’ aan het woord

Heb je af en toe last van over actieve gedachten? Ik coach simpele technieken om helder, effectief en energiek te blijven. Het resultaat is een verbeterde mentale performance en minder spanning.

Wanneer je stress of spanning ervaart dan shift je zenuwstelsel naar een staat van actie. Als dit te vaak gebeurt dan heeft dit een negatieve impact op je mentale energie en op je gezondheid. In de coaching leer ik je om d.m.v simpele technieken je zenuwstelsel weer in balans te brengen. De techienken werken d.m.v ademhaling en aandacht, en zijn zo ontworpen dat je ze met je ogen open kan gebruiken, zonder dat iemand het ziet. Dit noemen we zelf-regulatie d.m.v hartcoherentie oefeningen.

Coach methode

Ik werk met 1) individuele sessies, of 2) het 7 weekse programma "Werken aan Veerkracht". Dit programma bevat een werkboek en wekelijkse huiswerkopdrachten om zo de technieken te integreren in je dagelijkse leven. De theorie begrijpen is namelijk maar een deel, de uitdaging is het daadwerkelijk gaan gebruiken van de technieken.

Tijdens de oefeningen meten we je hartritme d.m.v een sensor, hierdoor krijgen we direct inzicht in het effect van de oefeningen op je lichaam en op je zenuwstelsel.

Coach achtergrond

Gelicentieerd Heartmath coach en therapeut sinds juni 2020.

Stuur robin een bericht