Coach ‘Richard Buijtenhek’ aan het woord

Kernwoorden: transformatie, zingeving, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, sjamanisme en bedrijfsleven.Mijn zingeving is mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling.

Mijn overtuiging is, dat we als mensen in de basis volmaakt worden geschapen, maar door bepaalde situaties waarin we terechtkomen, hebben we in ons leven butsen opgelopen. We laten daardoor niet meer zien wie we echt ZIJN en daarmee begrenzen we ons potentieel.

Ik help daarom mijn cliënten hun ZIJN terug te winnen.

Coach methode

Onderzoeken wat jou als directielid, manager of professional blokkeert om succesvoller te worden, zodat je uit een rijker potentieel kunt gaan putten.Door 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven (ICT-ontwerper, verandermanager, projectmanager, coach, trainer en manager) kan ik me prima verplaatsen in de dagelijkse problematiek op het werk.Ook onderzoeken we je belemmerende overtuigingen die je met bepaalde technieken los kunt laten zodat je er geen last meer van hebt.

Coach achtergrond

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven, dan zijn de kernwoorden spiritualiteit, mindfulness, sjamanisme, zingeving, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Mijn zingeving en belangrijkste passie is mensen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling.Ik heb een coachpraktijk (life-, transformatie-, executive-, business en wandelcoaching) in Zandvoort. Bij hogeschool NCOI geef ik diverse vakken op de gebieden van coaching en psychologie. Mijn coachingsbedrijf RBTC coaching heb ik sinds 2005. Ik heb tussen 1980 en 2004 in de zakelijke dienstverlening gewerkt en was daarvan de laatste 5 jaar werkzaam bij het organisatieadviesbureau van ATOS als consultant/verandermanager. Ik heb in deze periode vele klanten mogen adviseren met hun ICT en bij het inrichten van hun organisatieIk heb Informatica en Psychosynthese (HBO toegepaste holistische psychologie) gestudeerd en daarnaast de opleidingen Toegepaste Spirituele Psychologie (ITSP), Neuro Linguïstisch Programmeren (BGL) en Train-the-trainer (IAS) gevolgd

Stuur Richard een bericht