Coach ‘Rémy de Wild’ aan het woord

Vanuit passie heb ik de stap gezet om professioneel mensen en teams te coachen. Ik heb bewust voor een HBO opleiding met certificering gekozen omdat ik professioneel op hoog nivo wil begeleiden.

Na jarenlange ervaring in het persoonlijk begeleiden van teams, groepen, individuen en gezinnen heb ik van mijn natuurlijke passie en gedrag mijn beroep gemaakt.

Coach methode

Ik ben een progressie gerichte systeem coach, en begeleid ahv de 5 kritieke succesfactoren: context, meetlat, ijsberg, eigenaarschap en hier-en-nu. Welke circulariteit houdt je/jullie systeem in stand? Welk patroon herken je? Wat is de winst? Niets is fout of goed, oorzaak of gevolg. Ergens zit je vast in je systeem. Wat heb je dan te leren? Een andere benadering dan mensen en teams doorgaans gewend zijn, maar zo fascinerend hoe mensen en teams blijvend leren leren en ontwikkelen.

Coach achtergrond

Aan mij heb je een professionele coach met christelijke waarden en normen en een berg levens ervaring. Ik werk ook professioneel samen met een psycholoog in management/bestuurders coaching trajecten, en met mijn vrouw – pedagogisch coach – voor gezinnen. Los daarvan coach ik teams en personen. Een specialistisch vakgebied heb ik niet, omdat ik elke situatie waarin u zich bevindt, als systeem zie waar u uit kunt komen door u zelf te ontwikkelen richting uw gewenste situatie. Mijn specialisme is daarmee mijn aanpak vanuit het systeem- en progressiegericht coachen.

Stuur Rémy een bericht