Coach ‘Raymond Honings’ aan het woord

Mijn drive als ik met een team of persoon aan de slag ga is het vergroten van de zelfredzaamheid en het zelf herstellend vermogen met een inspirerend en blijvend resultaat tot gevolg.

Ik sta voor een creatieve, praktische benadering waarbij ik werk met de gehele context waarin e.e.a. zich afspreelt. Wanneer ik aan de slag ga, werk ik naar een duidelijk eindplaatje toe. Want zoals de Cheshire Cat zegt: “Als je niet weet waar je naartoe gaat maakt het niet uit welke richting je loopt.” Het zijn nooit doorsneetrajecten maar ik breng op een speelse, creatieve en tegelijk diepgaande manier de creativiteit binnen een team en een persoon tot leven.

Coach methode

Dankzij mijn brede ervaring kan ik putten uit een breed scala van tools voor een passende aanpak en een holistisch perspectief in te nemen. Wat ik altijd terug krijg van klanten is dat zij mijn stijl ervaren als persoonlijk, passend en een goede mix van coaching en business skills.

Gecertificeerd op gebied vanPersonal Coaching, NLP Master Coach (ABNLP), NLP Trainer (ABNLP, HNLP, PsiNLP) Organisational Constellations (Bert Hellinger), Team Performance Coach (Team Coaching International), ORSC

Coach achtergrond

Kijk voor mijn uitgebreide CV op https://www.linkedin.com/in/raymondhonings/?locale=nl_NL

Stuur Raymond een bericht