Coach ‘Peter Lulof (Borne)’ aan het woord

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen van nature de behoefte heeft om zichzelf te ontwikkelen. En dat het logisch is dat je onderweg niet alleen hindernissen, maar vooral jezelf tegenkomt.

Als je echt voor jouw optimale prestatie wilt gaan, help ik je daar graag bij. Ik ben “wijs” geworden door studie, training, werk- en levenservaring. Coachen zit me in het bloed en ik zet mijn inlevingsvermogen, betrokkenheid, creativiteit en positieve levenshouding graag voor je in. Resultaatgericht, maar altijd integer.

Coach methode

Ieder traject is maatwerk en volledig op de coachee afgestemd. Ik maak gebruik van de methodieken en instrumenten die daarbij passen. Zodra je coachingsvraag is geformuleerd breng ik – ook vanuit mijn achtergrond als counsellor – je persoonskenmerken in kaart en kijken we wat je helpt en wat je beperkt. Dat doen we vervolgens ook met je vaardigheden. Grondige evaluatie en reflectie maakt de cirkel rond (en vormt weer de basis van verdere ontwikkeling).

Coach achtergrond

Na het behalen van het diploma HBS-A (nu Atheneum) ben ik mijn carrière begonnen in de bankwereld. Na een kort uitstapje naar de reiswereld heb ik mij in de 90’er jaren bekwaamd in de geestelijke gezondheidszorg. Ik ben opgeleid als register counsellor, coach (bedrijfsleven) en mental coach (sport) en sinds 1995 werkzaam als coach / counsellor binnen mijn eigen praktijk. Tussen 1996 en 2012 was ik aangesloten bij verschillende landelijke dienstverleners op het gebied van arbeid en psychische problematiek, waarvan ik tevens de directie voerde. Sinds 2012 gaat mijn aandacht weer volledig uit naar mijn eigen coachingspraktijk, enkele jaren in combinatie met het docentschap bij een HBO-instelling (vakken: Management & Organisatie en Management Skills). Opdrachtgevers zien mij inmiddels als ideale sparringpartner op het raakvlak van de harde en zachte kant van het ondernemen.

Tenslotte: naar mijn stellige overtuiging is de mens één geheel met vier verschillende deelgebieden en kan hij of zij alleen optimaal presteren als elk van die deelgebieden afzonderlijk en in samenhang met de andere gebieden in balans zijn. Deze deelgebieden of niveau's zijn: mentaal (IQ), emotioneel (EQ), fysiek (FQ) en spiritueel (SQ).

Lijfspreuk: Een leven lang ontwikkelen.

Stuur Peter een bericht