Coach ‘Nancy Liebrand’ aan het woord

Mijn missie is om mensen in beweging te brengen door bewustmaking van eigen gedragspatronen. Hierdoor wordt meer zelfinzicht en bewustzijn ontwikkeld waardoor persoonlijke doelstelling gehaald wordt.

Ik richt me voornamelijk op individuele persoonlijke ontwikkelvraagstukken binnen organisaties. Ik geloof dat een mens floreert wanneer zij haar talenten benut. Een organisatie floreert wanneer zij haar mensen én hun talenten benut. Iedereen heeft met zijn eigen talenten ook zijn unieke uitdagingen.De spiegel die ik voorhoud is soms confronterend, maar brengt wel een beweging opgang. Immers om echt te ontwikkelen moet je zijn waar het spannend is.

Coach methode

Bij de ontwikkeling richt ik me op belemmerende overtuigingen en identiteit. Met behulp van NLP en systemisch werk ga ik op zoek naar de onbewuste dieperliggende patronen en gaan we samen op zoek hoe je deze patronen kunt ombuigen naar gewenst en effectief gedrag.

Coach achtergrond

Ik ben opgeleid via NCOI (Post Bachelor HBO Coaching en begeleiding), via Hoge school Ede (Post HBO bedrijfsmaatschappelijk werk), via Business universiteit Neyenrode (Talent Management Masterclassess), Vidarte (Master NLP en Systemisch coachen) en via Phoenix opleidingen (Systemisch werken en de Relatietherapieopleiding). Daarnaast heb ik het “Houd me Vast” programma gevolgd bij ICEEFT en ben ik gecertificeerd als basis EFT therapeut *(Emotionally Focused Therapy) bij ICEEFT

Stuur Nancy een bericht