Coach ‘Max Maxwell’ aan het woord

Jouw leervraag en doelen zijn het uitgangspunt van de gesprekken die wij met elkaar voeren. Samen bepalen we welke methodiek bij jou past om jouw doelen te bereiken.

Zoals iedere persoon uniek is, is ook elk coachingstraject uniek. Door de beschikking te hebben over ervaring in diverse coachingstechnieken, maken wij samen een voor jou en op jou gericht traject waarbij wij optimaal jouw vragen kunnen uitwerken. Coaching leidt er niet toe dat je een ander persoon bent aan het einde van het traject. Het leidt wel tot het bewust worden van wat je doet en of dat wel of niet voor jouw werkt. Door die bewustwording krijg je nieuwe effectieve(re) keuzemogelijkheden.

Coach methode

Naast NLP (neurolinguistisch programmeren) en oplossingsgerichte gespreksvoering, maak ik gebruik van een coachingsmodel gebaseerd op de archetypen van Jung. In dit model wordt een onderscheid gemaakt tussen de door jou ontwikkelde sterke (natuurlijke) competenties en de (fragiele) competenties die zich tegen jou kunnen keren in tijden van spanning. Door jouw talenten in lijn te brengen met jouw natuurlijke kracht, worden deze minder bedreigd in stressvolle periodes.

Coach achtergrond

Als kind van ouders met een verschillende nationale en culturele achtergrond, ben ik, multicultureel en tweetalig opgevoed (Nederlands/Engels)Na in mijn jeugd in diverse landen gewoond te hebben, heb ik vervolgens het grootste deel van mijn leven in Nederland doorgebracht waar ik ook mijn opleiding tot (bedrijfs)arts heb voltooid. Naast klinisch en wetenschappelijk werk als arts/bedrijfsarts, heb ik functies vervuld als account- en lijnmanager in een commerciële setting en als interim manager in zowel de commerciële als publieke sector. In de afgelopen 20 jaar heb ik mij daarnaast gericht op scholing op de vlakken van persoonlijke ontwikkeling, coaching en training.

Stuur Max een bericht