Coach ‘Lisa Mérelle’ aan het woord

(Loopbaan)coaching gaat bij mij veel verder dan werk. Het gaat over het ontdekken wie je in essentie bent, wat je in dit leven komt brengen en hoe je dat kunt doen. Over je roeping, je missie.

Door het onderzoeken van je diepste lagen geef je duurzaam richting aan je leven, niet alleen aan je werk. Wanneer je verbonden bent met je essentie, kun je jezelf in de wereld brengen zoals je bent. Kun je de stappen zetten die precies passen bij jouw pad. Wanneer je op je pad loopt, zul je merken dat je levensenergie vrij kan stromen, en het moeitelozer voelt.

Coach methode

In een aantal sessies creëren we helderheid op de vragen:
WIE BEN IK?
WAT KAN IK?
WAT WIL IK?
HOE KOM IK DAAR?

Ik werk intuïtief, holistisch en diepgaand. Ik zorg voor een veilige setting, waarin je je vertrouwd kunt voelen om naar binnen te keren.

Coach achtergrond

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door wie mensen in hun kern zijn. Want in de kern vind je altijd iets liefdevols en zuivers, én een enorme kracht. Ik heb na mijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, waarin ik met heel veel plezier en energie organisaties heb begeleid in het vinden en leven van hun essentie. Ik word er heel gelukkig van om datzelfde met mensen individueel te doen. Want wie precies op z’n eigen pad loopt, is op z’n allermooist. En daarmee wordt de wereld een stukje mooier.

Om me daaraan te wijden heb ik de opleiding Loopbaancoaching gevolgd bij ICM (geaccrediteerd door de Noloc en NOBCO). Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Daarnaast ben ik begin 2019 begonnen met de 5-jarige HBO-opleiding Levenstherapie aan School of Life Nederland. Een opleidingsinstituut voor levenstherapie en bewustzijnsontwikkeling, op basis van energetisch werk, traumaheling, lichaamswerk en coaching.

In de Loopbaancoaching sessies neem ik de kennis en ervaring vanuit beide opleidingen mee, evenals mijn ervaring vanuit het bedrijfsleven. De ‘zachte’ en de ‘harde’ wereld. Ik ben van nature sensitief en doortastend op een zachte manier. Om samen alle lagen af te pellen en tot de essentie van jouw zijn te komen is voor mij het mooiste werk dat er is.

Stuur Lisa een bericht