Coach ‘Lars Ratering’ aan het woord

Ik merk dat steeds meer mensen op zoek zijn naar meer zichzelf zijn, meer ontspanning willen ervaren in hun d(werk)leven. Ik draag daar graag aan bij. Mijn kracht ligt in het uitdagen

van jou ontwikkeldoelen op een warme manier. Ik noem het zelf liefdevol confronteren. Tijdens mijn sessies wordt vaak gelachen. Ik werk graag op een speelse manier, omdat mensen het makkelijkste bewegen als ze vanuit creativiteit aan de slag gaan. Bij mij dus niet alleen denken, maar ook doen en ervaren. Gerichte stappen zetten op die zaken die jij wilt bereiken.

Coach methode

Ik heb een begeleidingsstijl, waarbij ik goed kijk, luister en doorvraag. Het is mijn opvatting dat het antwoord op menige vraag al bij jou aanwezig is. Ik help je daar bewust van te worden en stappen in te zetten. Ik werk belevingsgericht, dus naast praten ook ervaren en gewoon oefenen met nieuw gedraag. Ik sta met jou stil bij wat je voelt, denkt en doet en waar je jezelf klem zet.

Coach achtergrond

Ik ben mijn loopbaand begonnen als HR-partner in de gezondheidszorg na mijn opleiding tot bedrijfskundige aan de Radboud universiteit van Nijmegen. Ik heb daar in diverse rollen gewerkt: MD-advies, trainer en coach. Ik werk sinds 2008 als zelfstandige op het gebied van training (opleider aan diverse coachings-en trainersopleidingen) en coaching (teamcoach en individueel coach). Dat doe ik zowel in de profit- als non-profit voor verschillende opdrachtgevers. Ik vind het interessant om daar waar het 'vast' zit weer mogelijkheden te creëren. Ik heb zelf diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van training en coaching. Ik geniet elke dag weer van de gesprekken die ik mag voeren met mensen en een bijdrage te bieden aan de sociale hygiëne binnen organisaties.

Stuur Lars een bericht