Coach ‘Jorine Kuiper’ aan het woord

Als coach ben ik open, enthousiast, energiek en vol humor. Ik ben doortastend, ga gelijk naar de kern en spiegel liefdevol datgene wat je niet langer dient om te komen waar je wilt zijn.

Na jarenlang als Sales Director Global Accounts gewerkt te hebben, was het tijd voor iets nieuws. Van een snelle, enerverende wereld met keiharde sales targets maakte ik de overstap naar mijn eigen onderneming, de Happy Health Academy. De plek waar alle kennis aanwezig is om jou te helpen met stress of stress gerelateerde klachten. Ik help jou datgene wat zwaar voelt in je leven lichter te maken, zodat bij jou de energie weer volop kan stromen. Hiernaast geef ik Mindfulness en Sales trainingen.

Coach methode

Ik help jou bewust te worden van het effect van jouw gedachten op je gevoel, je gedrag en het resultaat van deze drie. En als dit resultaat dit niet is wat je zou willen, dan leer ik je de tools en handvatten, die nodig zijn, om te komen waar je wel wilt zijn. Ik ben zowel coach (mentaal/emotioneel) als therapeut (fysiek, energetisch, spiritueel). Dit maakt dat ik alle kennis in huis heb om ervoor te zorgen dat jij weer lekker in je vel komt te zitten, zowel geestelijk als lichamelijk!

Coach achtergrond

Ondernemer en eigenaar van Happy Health Academy www.happyhealthacademy.nlCommercieel directeur Coaching Nederland

Gediplomeerd Life- en LoopbaancoacGediplomeerd RelatietherapeuGediplomeerd Mindfulness TraineGediplomeerd Stress CounseleGediplomeerd VitaliteitscoacGediplomeerd NLP PractioneGediplomeerd Detox ConsultenGediplomeerd VoedingsdeskundigGediplomeerd Kinesiologie Therapeut Voedingsintolerantieen Allergieën testen en balancereDiploma Psychosociale BasiskenniGediplomeerd Cupping Therapie TherapeuCursus Integrale LichaamsmassagCursus EFT (Emotional Freedom TechnieCursus Voeding & HormoneCursus Meditatie & EmotieDiploma Internationaal ManagemenDiploma Nima A en Nima Diploma Hotelschool

Voorheen Sales Director International Accounts Zensar Technologies

https://www.linkedin.com/in/jorine-kuiper-5936704/

Stuur Jorine een bericht