Coach ‘Ingrid van Arendonk’ aan het woord

Ingrid van Arendonk is een pragmatische coach met oog voor vitaliteit en zingeving.De verbinding tussen lichaam, geest, hart en ziel is de kern van haar begeleiding.

Zoals een mens kan verkrampen in lastige situaties, zo kan ook een team verkrampen, waardoor de samenwerking minder efficient verloopt en stress toe kan nemen.

Ingrid combineert kennis en vaardigheden vanuit de coaching en haptonomie met elkaar.

Haar werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Wat raakt? Waar beweeg je naar toe? Waar beweeg je van weg? In dialoog ga je gezamenlijk op zoek naar patronen, grenzen en mogelijkheden

Coach methode

Middels gesprekken, ervaringsgerichte en systemische werkvormen begeleidt Ingrid het proces van bewustwording en ontdekken van nieuwe mogelijkheden.Innerlijk leiderschap, authenticiteit, intuitie, loyaliteit, samen-werken, communicatie en omgaan met grenzen zijn belangrijke thema's in haar begeleiding.

Coach achtergrond

Na de opleidingen Fysiotherapie, Haptotherapie en Coaching en Counseling, heeft Ingrid zich de laatste jaren gericht op systemisch werk en transformationeel leiderschap. Ze werkt vanuit de visie dat alles met elkaar in verbinding is. Natuurlijke bewegingen en het logische ritme van de natuur zijn voor haar belangrijke inspiratiebronnen.

Haar ruime ervaring als therapeut, teamleider, communicatietrainer en coach in diverse organisaties helpt om hulpvragen vanuit verschillende perspectieven te benaderen.

Stuur Ingrid een bericht