Coach ‘Ineke H. Bueno’ aan het woord

Ineke heeft een directe en beeldende stijl van coachen. Met milde scherpte, humor, maar ook met oefeningen met weinig woorden, begeleidt zij haar coachees naar het optimaal leven van hun talenten.

De coachee leert vanuit wat zich aandient als een probleem de kans te zien die hierin verscholen ligt. Die kans gaat altijd over potentieel wat iemand op dit moment niet inzet. We hebben immers altijd de neiging om in onze veilige zone te blijven. Vaak is het gedrag wat we van daaruit inzetten contra-productief en houdt de ongewenste situatie juist in stand of verergert deze. Weer verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen talenten levert duurzame resultaten op die elke verwachting overstijgen.

Coach methode

Vanuit zeer diverse, vaak vernieuwende methodieken en modellen, combineert Ineke de 'krenten uit de pap': Theory U, TA, The Work, Double Healix, NLP, Spiral Dynamics, Voice Dialogue, Transformational Presence, etc.

Coach achtergrond

Ineke heeft een achtergrond vanuit het bedrijfsleven, mediation, coaching en leiderschapsontwikkeling. De nadruk ligt steeds meer op het laatste, waarbij altijd de mens en zijn persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol zal blijven spelen. Om coachees zo goed mogelijk te kunnen coachen in veerkrachtig en impactvol met (ook zeer complexe) omstandigheden om te kunnen gaan heeft zij zich op veel verschillende vlakken geschoold en zal dit ook blijven doen. Naast persoonlijke coaching begeleidt zij organisaties en teams in transitieprocessen.

Stuur Ineke een bericht