Coach ‘Hans Brouwer’ aan het woord

Als coach help in mensen stappen zetten in persoonlijke groei. Ik ben oprecht betrokken, maar ook stevig. Verwacht van mij een eerlijke spiegel.

Als coach heb ik mensen en teams op verschillende niveaus mogen helpen. Daar waar samenwerking en ontwikkeling niet meer synchroon liepen met de wensen. Vanuit gedeelde verantwoordelijkheid samen een verandering tot stand brengenElk niveau en onderwerp kent een eigen aanpak. We zijn allemaal mens, met een achtergrond, gedrag en gewoonten die ons hebben gebracht waar we nu zijn, maar is dat nog effectief…..

Coach methode

Persoonlijke ontwikkeling is geen exacte wetenschap. Er is geen knop die je simpelweg kunt omzetten. Je bent wie je bent geworden. Maar sta je daarmee ook in je eigen schoenen? Dat is de metafoor waarmee ik vaak werk. Ik coach niet vanuit een kamertje met 2 stoelen. Met jou zoek ik plekken waar je geïnspireerd raakt, jij je prettig voelt. Maar soms ook juist het omgekeerde. Ik zet je figuurlijk en letterlijk in bewegingIk kijk naar jou als geheel. Jij als mens, met al je kennis en ervaringen.

Coach achtergrond

..

Stuur Hans een bericht