Coach ‘Ellen Gerritsen’ aan het woord

Het Enneagram is een psychologisch model dat op een diep niveau inzicht geeft in je persoonlijkheid en je gedrag. Wat je drijfveer is, wat je juist vermijdt en wat je valkuilen zijn.

Binnen het coaching gesprek leer je om terug te komen bij je essentietype, het type dat je vanaf je oorsprong bent, dáár liggen je werkelijke kwaliteiten en vermogens en van daaruit kun je alles aan. We kijken vanaf nu terug in je levenslijn tot aan je geboorte, wat heeft jou beïnvloed, wat of wie heeft er voor gezorgd dat je op bepaalde tijdstippen in je leven negatieve overtuigingen over jezelf bent gaan aannemen, daar kan je veel last van hebben.

Coach methode

Langzaam maar zeker ruimen we deze blokkades op zodat er ruimte ontstaat voor andere gevoelens, gedachten en gedrag die jou versterken in het leven dat jij wenst te leven. We maken gebruik van het integreren van positieve emoties, het teruggeven van emoties en gedrag dat je geërfd hebt van ouders en overgrootouders, het in balans brengen van je chakra’s en het desintegreren van kernovertuigingen die je in je leven op verschillende tijdstippen hebt aangenomen.

Coach achtergrond

Professioneel Enneagran CoacCoach Enneagram Integratie Kunde

Stuur Ellen een bericht