Coach ‘Edwin Martherus’ aan het woord

Als senior coach maakt hij individuen & teams bewust, geeft inzicht en vertrouwen op een inspirerende, positieve en resultaat gerichte manier. Dit vanuit de optiek van persoon, rol & taak en omgeving.

Edwin is overtuigd dat mensen vaak zelf het antwoord hebben op hun coachvraag. Hij is een nieuwsgierige coach die goed kan luisteren naar wat er (niet) wordt gezegd, laat zijn gevoel spreken en komt snel tot de essentie van complexe zaken. Samen met u of uw team gaat hij doelgericht aan de slag om uitdagingen of ontwikkelbehoeften aan te pakken. Edwin krijgt energie van mensen die nieuwe inzichten krijgen, hier zelf mee aan de slag gaan en ander gedrag durven te vertonen waar ze blij van worden.

Coach methode

Zijn aanpak is maatwerk en stemt hij af op de coachvraag en achterliggende behoefte van een individu of team. In het algemeen bestaan zijn coachtrajecten uit een (vrijblijvende) intake, een aantal gesprekken/sessies (4 tot 5) en een evaluatie. De overeengekomen coachtrajecten worden vaak ondersteunt door modellen, testen/assessments en online trainingen of hulpmiddelen. Edwin werkt systemisch, in het 'hier en nu' en maak gebruik van wat er leeft en speelt onder de oppervlakte (psychoanalyse)

Coach achtergrond

Edwin (1966) is trots op zijn achtergrond wat hem heeft gemaakt tot wie hij is als mens en professional. Voor de juiste match en persoonlijk click vindt hij het van belang om zijn achtergrond kort met u te delen.Edwin is geboren en getogen in Den Bosch. Hij is gescheiden, weduwnaar en weer gelukkig getrouwd met Yvet. Hij heeft 3 oudere kinderen (Lisa, Demi en Thom) en een kat (Klaas). In zijn vrije tijd vindt hij het fijn om te sporten (fitness, skiën, golf, squash, fietsen), uit te gaan (bioscoop, restaurant, concert, festival), te klussen in huis en met zijn familie vakantie te vieren. Ook van helemaal niets doen kan hij tegenwoordig genieten.Edwin is technisch, bedrijfskundig en financieel geschoold op HBO/universitair niveau. Zijn tweejarige universitaire coach opleiding heeft hij gevolgd aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2007 is Edwin werkzaam als zelfstandige organisatieadviseur en trainer voor directie en management binnen het bedrijfsleven en de semi-overheid. Sinds 2012 heeft hij Martherus Excecutive & Team Coaching opgezet. Edwin haalt veel energie uit de combinatie van beide werkzaamheden en veel klanten zien hier ook de voordelen van in. Edwin is zijn loopbaan gestart bij de Koninklijke Marine en heeft in de Randstad gewerkt voor Aon, Arthur Andersen, Deloitte, KPMG en Dura Vermeer.Stuur een berichtje als u een vraag heeft of eens vrijblijvend nader kennis wilt maken met Edwin.

Stuur Edwin een bericht