Coach ‘Corina Groffen’ aan het woord

Naast traditionele coaching laat ik mij ook inspireren door technieken uit de wereld van yoga, Zen-meditatie, mindfulness en intuïtieve ontwikkeling.

Ik ben een fitte vijftiger die weet dat je aan het leven – zowel zakelijk als privé – zelf een positieve draai kan geven. Het is nooit te laat om te veranderen. De kwaliteit van leven neemt enorm toe als je doet wat je ècht wilt en wat ècht bij je past en geeft enorm veel nieuwe energie. Mijn 21e-eeuwse coaching vindt plaats op basis van de laatste inzichten in de psychologie, de neurowetenschap en wetenschappelijk onderzoek.

Coach methode

Bij een intakegesprek bespreken we je coachvraag. Daarna volgt uitdieping door testen, verdiepende vragen, (huiswerk)opdrachten. Een traject duurt ca. 4 tot 8 weken met eindgesprek, evaluatie en hoe je het geleerde gaat vasthouden. Of volg een achtweekse Acceptance and Commitment Training (ACT) bij mij. Door metaforen, informatie, oefeningen (soms heel gekke of grappige), filmpjes en vragenlijsten leer je hoe je je leven gemakkelijker kunt omarmen en doen wat je echt belangrijk vindt!

Coach achtergrond

Ik heb een eigen coachingspraktijk: Frog Coaching. Mijn studie Master Coach en eCoach Level II heb ik gevolgd bij Europees Instituut De Baak van 2012- 2014. Sinds 2018 ben ik ook gecertificeerd ACT-trainer en geef ik eigen ACT-cursussen. Daarvoor was ik 25 jaar werkzaam als evenement organisator (in loondienst en als zelfstandig ondernemer) waar ik voor Raden van Bestuur van grote sponsorevents organiseerde.

Stuur Corina een bericht