Coach ‘Christine van Esbroeck’ aan het woord

Echtheid, accuraatheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn waarden die ik erg belangrijk vind en je in mijn omgang met mensen terugziet.

Mijn manier van werken draait om het inzicht geven in iemands gedragspatronen. Dit doe ik door middel van aandachtig luisteren en samen talenten ontdekken die de ander kan gebruiken in zijn dagelijkse praktijk. Mijn werkwijze focust zich dan ook in het denken van kansen en mogelijkheden om de ander zich verder te laten ontwikkelen.

Coach methode

Via individuele coaching begeleid ik je op je weg om duidelijk te krijgen wat je werkelijk wilt en hoe je dat kunt bereiken, op jouw manier, op basis van jouw talenten en mogelijkheden. Door nieuw inzicht in jezelf krijg je meer energie en daadkracht om die dingen te doen die je voldoening, plezier geven. Het resultaat is dat je weer met plezier naar je werk gaat en mentaal en lichamelijk gezond voelt.

Coach achtergrond

Mijn loopbaan ben ik begonnen in de gezondheidszorg als zorgprofessional, waarbij ik gewerkt heb bij verschillende zorgorganisaties. Gedurende mijn werk als zorgprofessional werd ik vaak gevraagd om mensen te begeleiden in hun werk en leerproces. Dit heb ik met veel plezier gedaan en mijn interesse werd gewekt om mij hierin ook theoretisch meer te verdiepen. Een logische vervolgstap was toen het volgen van de opleiding tot docent verpleegkunde in Nijmegen.

Vervolgens ben ik in het hoger onderwijs terecht gekomen. In het onderwijs heb ik allerlei werkzaamheden verricht op het gebied van loopbaanbegeleiding, studieloopbaanbegeleiding en coaching van collega's. Tijdens het coachen van collega's heb ik mij vooral gericht op werk gerelateerde problemen zoals werkstress en evenwicht vinden in werk en privé.

Daarnaast heb ik tijdens mijn loopbaan veel contact gehad met andere zorgorganisaties en onderwijsinstellingen. Hierbij fascineerde het mij hoe organisaties kunnen verschillen in hun 'organisational behaviour'. Dit heeft mij gestimuleerd om de Master Begeleidingskunde te gaan volgen in RotterdamVervolgens heb ik een eigen onderneming opgericht om mij te kunnen richten op mijn passie namelijk het coachen van mensen die werk gerelateerde problemen hebben.

Stuur Christine een bericht