Coach ‘Callista Roelofs’ aan het woord

Mijn unieke talent is het ontdekken waar mensen zichzelf voorbij lopen, ik help hen de waan van de dag te doorbreken zodat zij kunnen doen wat er echt toe doet. Ook ben ik ook ervaringsdeskundige.

Ik wil elke dag nog altijd meer dan mogelijk is. Maar ik doorzie de waan van de dag en maak de keuzes die nodig zijn om met aandacht en plezier te doen wat belangrijk is. Wat mij drijft is het geloof dat we hier zijn om iets moois toe te voegen aan de wereld om ons heen met de talenten die we hebben. Voor mijzelf, mijn klanten en mijn werk.

Coach methode

Aandacht voor jouw tijd en talent zorgt ervoor dat je veel meer kunt dan je denkt. Je werk naar een hoger plan tillen, proactief zijn, prioriteiten stellen en zelf problemen oplossen. De drie pijlers van het Waanbrekend Leiderschap (Authentieke Meerwaarde, Regie over je Tijd en Krachtige Gewoontes) zorgen je dat je zelf de regie neemt over de inzet van je tijd en talent. Zodat je jouw meerwaarde levert vanuit hun kracht in plaats vanuit de haast en hectiek om maar zoveel mogelijk te doen.

Coach achtergrond

Mijn opleiding deed ik in de Biochemie, waar ik erachter kwam dat 'mensen leuker zijn dan pipetten'. Ik ontwikkelde mij van 'exactgericht naar contactgericht' en werd op mijn 28e leidinggevende in een grote organisatie. In mijn 10 jaar als lijn-, verander- en HR-manager lag mijn hart vooral bij talentontwikkeling en het prettig en goed functioneren van mijn mensen. Uiteindelijk koos ik er in 2008 voor om van het ontwikkelen van mensen mijn vak te maken en richtte ik Waanbrekers op.

Stuur Callista een bericht