Coach ‘Betty van Zoelen’ aan het woord

Ik begeleid mensen die zich bevinden op een kruispunt in hun leven. Je wilt het wel anders, maar weet niet hoe of wat. Soms komt dat door een gebeurtenis die je leven op z’n kop heeft gezet.

Een verlies door het kwijtraken van je gezondheid, een geliefde, jbaan of een toekomstbeeld. Alles wat zo vanzelfsprekend leek komt olosse schroeven te staan. Het zorgeloze leven lijkt ver weg eonbereikbaar. Dan kan het fijn zijn als er iemand even een tijdje meje meeloopt. Wil jij de onrust en stress achter je laten en weerichting vinden in je leven? Met mijn coaching begeleid ik je om dvele vragen het hoofd te bieden en betekenis te geven aan de nieuwsituatie

Coach methode

Ik ben erop gericht jou te begeleiden in een veranderproces dat blijvend en duurzaam is. Zodat je niet alleen nu, maar vooral ook op de lange termijn profijt hebt van je coachtraject. Daarbij werk ik ‘van binnen naar buiten’, langs de lijn ‘wie ben ik – wat wil ik – wat kan ik’. Want ik ben ervan overtuigd dat jij je leven leeft vanuit wie jij in essentie bent.

In het coachtraject daag ik je uit te ontdekken waar het voor jou nu om draait in het leven. Wat zijn jouw waarden? Wat drijft jou?

Coach achtergrond

Tot 2012 was ik 17 jaar lang HR- en organisatieadviseur bij verschillende gemeenten. Daarvoor ben ik geschoold op het gebied van organisatiekunde, gemeentekunde en politicologie. Ook voltooide ik de opleiding voor organisatieadviseurs bij SIOO. Deze opleidingen en ervaring zorgen ervoor dat ik een snel inzicht heb in de werking van organisaties en het effect daarvan op mensen. Iets wat mij dagelijks van pas komt in het coachen.

Sinds 2007 ben ik mij gaan richten op coachen en mindfulness. Op het gebied van coaching volgde ik de leergang Professioneel en Persoonlijk Vakmanschap aan de Coaching Academy International, met een specialisatie in het begeleiden van loopbaan- en levensvragen en rouw- en verliesbegeleiding. Daarnaast ben ik in het bezit van het diploma tot mindfulnesstrainer MBSR en voltooide ik de specialisatie Mindfulness Based Cognitive Therapy. Ook ben ik NLP Master Practitioner.

In 2010 startte ik met mijn coachpraktijk, aanvankelijk nog in deeltijd, maar sinds 2012 volledig. En omdat ik het belangrijk vind om kwaliteit te leveren, heb ik mezelf langs de meetlat gelegd van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), de beroepsvereniging waar ik lid van ben. Zo ben ik nu een geregistreerd NOBCO/EMCC Senior-Practitioner Coach. Dat houdt in dat mijn praktijk, mijn werkwijze en procedures nauwkeurig onder de loep zijn genomen en door een commissie als goed zijn beoordeeld. Ook werk ik volgens de Ethische Gedragscode van NOBCO.

Stuur Betty een bericht