Coach ‘Anouk Heinemans-Hogen’ aan het woord

Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om anderen te helpen om ze te laten inzien dat ze meer kunnen dan ze zelf denken. En dat ze het echt zelf doen. En dat ze het echt zelf kunnen.

Ik kan goed luisteren, stel kritische vragen en ben geduldig. Ik houd anderen af en toe een spiegel voor. Ik confronteer waar dat nodig is en ik stimuleer de coachees om doelen te formuleren en in actie te komen. Mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak waardoor we snel diepgang in het coachtraject krijgen en sneller tot een resultaat komen. Tijdens een gesprek kan ik snel schakelen tussen wat mij verteld wordt en welke methode ik vervolgens inzet.

Coach methode

We gaan eerst kijken naar wie je nu eigenlijk echt bent Welke waarden zijn voor de coachees belangrijk, wat zijn hun drijfveren. We kijken naar de persoon, zowel privé als op het werk. Dit kan soms confronterend zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met wat kan ik? We kijken naar kwaliteiten, competenties, werkstijl en je zelfbeeld. Vervolgens kijken we naar wat de coachee wil. En hoe dit te bereiken.

Coach achtergrond

Relevante werkervaring

10/2018-heden Anouk Hogen Coaching & TraininZelfstandig loopbaancoach & trainer

08/2015 – 07/2017 Hogeschool Utrecht, Faculteit Economie & ManagemenDocent/ Trainer

08/2014 – 07/2017 Hogeschool Utrecht, Faculteit Economie & ManagemenLoopbaancoach

Relevante opleidingen

2017-2018 Post HBO Opleiding Professioneel coachinclusief module stressmanagement Balansgroep te Driebergen (NOBCO gecertificeerd instituut)

2015 Training Studieloopbaancoach module B, praktijk (certificaat behaald)Hogeschool Utrecht

2014 Training Studieloopbaancoach module A, theorie (certificaat behaald)Hogeschool Utrecht

2000-2003 WO-diploma Sociaal Culturele Wetenschappen behaal Vrije Universiteit te Amsterda Afstudeerrichting: Beleid, Communicatie & Organisatie 1995-1999 HBO-diploma Commerciële Economie behaaldFaculteit Economie & Management te Utrecht

Stuur Anouk een bericht