Aansluitvoorwaarden

Presentatie op coaching.nl

Om je als professionele begeleider op de coaching.nl site te kunnen presenteren, dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen.

  1. In het bezit te zijn van een toereikende beroepskwalificatie.
  2. In het bezit te zijn van een VAR of verklaring van je werkgever, waarmee Coaching Nederland gevrijwaard is van werkgeversverplichtingen. Indien je voor een B.V. werkzaam bent, is een uittreksel van de KvK inzake de b.v. toereikend.
  3. Een Samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen en deze, samen met je VAR en een kopie van je legitimatiebewijs, op te sturen aan Coaching Nederland, postbus 2597, 2002RB Haarlem. (N.B. Wil je de samenwerkingsovereenkomst vooraf lezen, neem dan contact op).
  4. Een (fysiek, telefonisch of virtueel) intakegesprek met één van de inkoopadviseurs van Coaching Nederland, om gezamenlijk vast te stellen dat aan alle voorwaarden is (of kan worden) voldaan en om kennis te maken met Coaching Nederland in haar rol als (inkoop)organisatie. De kosten voor dit intakegesprek en de bijbehorende administratieve handelingen bedragen € 125,- + btw.
  5. In het bezit te zijn van een Impr0ve Professional licentie. Deze is te behalen door het volgen van de Impr0ve licentie training (€ 199,- +btw).
    Trainingsdata zijn te vinden op www.impr0ve.com of vraag om data via het contactformulier.
  6. Minimaal een saldo van 100 ‘Credits’ (= € 99,- inclusief btw) op je impr0ve Creditaccount te hebben staan om de maandelijkse licentierechten en de kosten voor het gebruik van formulieren, testen, AppTools en andere betaalde functionaliteiten af te kunnen rekenen. (De licentiekosten voor Impr0ve zijn afhankelijk van het gebruik en bedragen minimaal 15 credits per maand).
Ik kan aan bovenstaande voorwaarden voldoen en wil mijn diensten via coaching.nl aanbieden